فارس یکی از استان های شاخص در بحث تولید سیمان است

استاندار فارس با اشاره به اینکه استان فارس با داشتن هشت کارخانه سیمان یکی از استان های شاخص در کشور در امر تولید سیمان محسوب می شود، گفت: این کارخانه ها سالانه بیش از پنج میلیون تن سیمان تولید می کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از فارس، مهندس حسین صادق عابدین، استاندار فارس امروز (9شهریور) در مراسم افتتاح کارخانه سیمان لامرد با اشاره به وضعیت تولید سیمان در قبل از انقلاب گفت: صنعت سیمان در ابتدای دولت نهم نیز بعنوان یکی از معضلات محسوب می شد و بصورت سهمیه بندی ارایه می گردید و چنانچه دولت حمایت نمیکرد قیمت سیمان به شدت افزایش می یافت.

 

وی اظهار داشت: تولید سیمان طی فعالیت دولت نهم با 29 و هفت دهم میلیون تن افزایش و با رشد سالیانه هشت و نیم میلیون تن به رقم 64 میلیون تن در سال رسید و در دولت دهم و پایان سال 90 این رشد به 72 میلیون تن رسیده است که با اتمام سال 91 به 82 میلیون تن افزایش خواهد یافت.

 

مهندس صادق عابدین با یادآوری این مطلب که استان فارس با داشتن هشت کارخانه سیمان یکی از استان های شاخص در کشور در امر تولید سیمان محسوب می شود، افزود: این هشت کارخانه در استان فارس سالانه بیش از پنج میلیون تن سیمان تولید می کنند و به زودی با بهره برداری از طرح های سپهر قیر و کارزین با ظرفیت سه هزار و 500 تن در روز و همچنین سیمان لارستان با طرفیت سه هزار و 800 تن در روز این میزان تولید در فارس افزایش چشمگیری خواهد یافت.

 

استاندار فارس با تاکید بر این مطلب که این مجموعه های ایجاد شده نباید از مجموعه فناوری کشور عقب تر باشند، تاکید کرد: این مجموعه ها باید به گونه ای عمل کنند که به روز باشند بخصوص در امر حمل و نقل که با ایجاد تعاونی های لازم می توانند این بخش را کامل کرده و تقویت کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: استان فارس در بحث سیمان می تواند بازار با ثباتی را هم در کشور و هم در کشورهای حاشیه خلیج فارس داشته باشد و این پروژه ها می توانند کانونی برای جذب سرمایه گذاران محسوب شوند.

 

بر اساس این گزارش، در ادامه ابراهیم غلامزاده، مدیرعامل کارخانه سیمان لامرد نیز با اشاره به این مطلب که تولیدات کارخانه سیمان لامرد دارای بالاترین استاندارد ها و کیفیت محصول است، نیز گفت: محصولات این کارخانه از طریق جدیدترین ماشین آلات و تکنولوژی که در این مجموعه نصب شده است، تولید می شود.

 

وی با یادآوری این مطلب که در حال حاضر بخش عمده مواد اولیه معدنی این کارخانه از طریق 2 معدن سنگ آهک مارنی و آلوویوم که در مجاورت کارخانه قرار دارد تهیه می شود، تصریح کرد: پروانه بهره برداری این معادن در سال 90 با ظرفیت استخراجی 2 میلیون تن در سال صادر شده است.

 

پایان پیام/

کد خبر 167319

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha