به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حجتالاسلام محمدحسین بلک، مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان، امروز(8 شهریور) در مراسم افتتاحیه دوره های آموزشی روخوانی و روانخوانی قرآن کریم مربیان مهدهای کودک تحت نظارت بهزیستی استان، گفت: تأثیرگذاری مربیان مهدهای کودک به اندازه و گاه بیش از نقش روحانیون و پدران و مادران است از این رو رفتارهای ما در محیط های آموزشی باید به گونه ای باشد که پایه های تربیتی فرزندان تشکیل شود.
وی با بیان اینکه کودکان امانتهایی هستند که از سوی خانوادهها در اختیار مهدهای کودک قرار میگیرد، اضافه کرد: دورههای آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن کریم پیام مهمی برای ما دارد و آن این است که مسائل قرآنی و ارزشی را وارد زندگی خود و فرزندان خود سازیم.
حجت الاسلام بلک، با اشاره به اینکه با نهادینه شدن قرآن در زندگی، مردم برای رفع بسیاری مشکلات خود به قرآن روی میآورند، تصریح کرد: آنچه قرآن کریم به عنوان یک فرد و مربی از ما انتظار دارد، آن است که تربیت ما به روش قرآنی و اعتقادی باشد.
وی با بیان اینکه قرآن از ما میخواهد تربیتها و اخلاقیات خود را الهی و قرآنی سازیم، خاطر نشان کرد: تربیت دینی و ارزشی لطافتهای زیادی دارد که باید مراعات کنیم، اگر کودک را در مسیر فطری او حرکت دهیم، بسیاری از مسائل برطرف میشود.
حجت الاسلام عبدالرضا سروستانی، معاون فرهنگی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان، نیز افزود: طبق تفاهم نامه ای که میان سازمان بهزیستی و تبلیغات اسلامی خوزستان صورت گرفت یکهزار نفر از مربیان مهدهای کودک استان با برنامه ریزی منظم دوره های قرآنی را طی می کنند.
وی اذعان داشت: این دوره ها در قالب 31 تا 35 دوره در سطح استان برگزار می شود که سهم اهواز 7 دوره است و هر دوره 28 ساعت و در 14 جلسه در قالب دوره های ضمن خدمت اجرا و گواهی پایان دوره برای شرکت کنندگان اعطا خواهد شد.
وی با بیان اینکه در یک برنامه ریزی جامع تر و منظم تر دوره های سطوح بالاتر و تخصصی در جهت تربیت مربی قرآنی به صورت فشرده در 200 ساعت آموزشی برگزار می شود، عنوان کرد: خروجی این دوره ها انتقال مفاهیم قرآنی به فرزندان است.
پایان پیام/
نظر شما