علیرضا مزروعی با اشاره به اینکه گفتمان های دینی با توجه به آمایش سرزمینی استان ها و ظرفیت های آنها برگزار می شود به خبرنگار شبستان گفت: براساس نیازسنجی از استانهای مختلف کشور از لحاظ فرهنگی و با توجه به نیازهای گروه های هدف موضوعات گفتمان های دینی برای هر استان تعیین می شود.
وی با بیان اینکه موضوعات در سه سطح برای این گفتمان ها تعیین شده ادامه داد: پاسخگویی به شبهات دینی و سوالات در راستای ارتباط متقابل مخاطبین یکی از موضوعات این جلسات است.
مزروعی با اشاره به اینکه فرهنگ غرب از طریق اینترنت و ماهواره در حال ارایه است افزود: سبک زندگی زن و خانواده در اسلام از دیگر موضوعاتی است که به صورت جدی برای دانش آموزان و خانواده هایشان در قالب گفتمان های دینی مطرح می شود.
دبیر اجرایی گفتمان های دینی سازمان تبلیغات اسلامی با تاکید بر این مطلب که جنگ نرم یکی دیگر از محورهای مهم این جلسات در مدارس سراسر کشور است افزود: شناسایی ارزشهای کاذب دشمن و توطئه های آنها و استفاده از ظرفیت ذهنی روحی و جسمی جوانان در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن از دیگر برنامه هایی است که در قالب گفتمان های دینی برای دانش آموزان در نظر گرفته شده است.
دبیر اجرایی گفتمان های دینی سازمان تبلیغات اسلامی با بیان این مطلب که آسیب های اجتماعی یکی دیگر از موضوعات مهم جلسات گفتمانی مدارس است افزود: مهارت های زندگی به جوانان و نوجوانان در برخورد با مشکلات و آسیب های اجتماعی با زیرمجموعه های مختلف آموزش داده می شود.
مزروعی پیرامون برگزاری گفتمان های دینی در مساجد کشور گفت: گفتمان های دینی در ده درصد از مساجد محوری سراسر کشور برگزار می شود.
وی با اشاره به اولویت های انتخاب مدارس برای برگزاری گفتمان های دینی گفت: با توجه به همکاری خوب مدیران و روسای آموزش و پرورش در استان های کشور برای اجرای هر چه بهتر این جلسات مدارس شاخص به لحاظ جمعیت موقعیت مکانی و مدارس استعدادهای درخشان و نمونه برای برگزاری گفتمان های دینی انتخاب می شوند.
پایان پیام/
نظر شما