به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان دکتر محمد مهدی نایبی، در حاشیه دومین روز از برگزاری پانزدهمین کنفرانس ملی دانشجویی مهندسی برق در دانشگاه کاشان در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: تحریم ها عامل تسریع و تعامل مستحکم و متقابل هرچه بیشتر علم و صنعت و در نتیجه رشد علم و فناوری در تولید محصولات و کالاهای ایرانی شد.
وی با تاکید بر رسالت دانشگاه ها برای ایجاد فضای مطلوب رشد و پیشرفت علم و فناوری و تعامل علم و صنعت تدریس مهارت های کارآفرینی، تاسیس شرکت های دانش بنیان و مدیریت استراتژیک در دانشگاه ها را از راهکارهای ضروری در تحقق این رسالت برشمرد.
به گفته وی، پرورش خلاقیت ها،شکوفایی استعدادهای برتر، شناسایی ظرفیت های نخبه و پتانسیل های مبتکر دانشجویان و جوانان از دیگر راهکارهای پیشرفت علم و فناوری است.
این استاد برق دانشگاه صنعتی شریف ارائه پژوهش های کاربردی برای فناوری محصول و تولید کیفی مطلوب آنرا در سطح جهانی تاکید کرد و گفت: پژوهش های کاربردی یکی دیگر از ابزار پیشرفت علم و فناوری و توسعه و آبادانی کشور است.
نایبی، تربیت هدفمند و اصولی دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی در مسیر اشتغال و کارآفرینی را تاکید کرد و افزود: افزایش و تربیت دانشجویان دوره های مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در این مسیر بدون هدف هیچ مشکلی را از جامعه حل نمی کند.
وی در پایان با توصیف رشد مطلوب علمی کشور گفت: علم همراه با تکنولوژی معنا دارد و در کنار هم می تواند مسیر آینده کشور را به سمت قله های رشد و ترقی و افتخار مشخص می کند.
نایبی، فضای کارآفرینی در ایران را بهتر از آمریکا دانست و خاطرنشان کرد: دانشجویان با استفاده از این ظرفیت مسیر آینده خود را با کاربردی کردن طرح های پژوهشی و تحقیقاتی و تولید سوق دهند.
پانزدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق با همکاری دانشگاه کاشان و سازمان علمی، دانشجویی مهندسی برق کشور تا نهم شهریور ماه سال جاری در دانشگاه کاشان ادامه دارد.
پایان پیام/
نظر شما