ارتقای توان تحلیلی در دانشگاه ها ضروری است

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور کشور، دانشجوی ناتوان در تحلیل را ابزاری برای سوء استفاده معاندان دانست و گفت: ارتقای بصیرت و توان تحلیل در دانشگاه ها ضروری است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، علیرضا اژدر، معاون امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور کشور، شب گذشته (11 بهمن) در نشست راهبردی برنامه های فرهنگی دانشگاه پیام نور لرستان که در استانداری برگزار شد، گفت: دانشجوی ناتوان از تحلیل، ابزاری برای سوء استفاده معاندان است، بنابراین باید توان تحلیل را در آنها ایجاد کنیم.


وی با بیان اینکه فضای فکری دانشجو باید به گونه ای تقویت شود که بتواند با بصیرت مسائل را تشخیص دهد، اظهار داشت:  دشمنان، امروز به ناتوانی خود در بعد نظامی واقفند، از این رو از بعد نظری و فکری و در قالب جنگ نرم به رویارویی با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پرداخته اند.

معاون امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور کشور، با تاکید بر ضرورت توجه به هشدارهای رهبر فرزانه انقلاب در خصوص تهاجم فرهنگی و تهدیدات نرم دشمنان، تصریح کرد: اگر چه رهبر معظم انقلاب به طور منظم به خطر این تهدیدات تاکید داشته اند، ولی ما به طور منظم به رهنمودهای معظم له عمل نکرده ایم.

 

اژدر، با اشاره به فتنه سال 88، رفع این فتنه را ناشی از درایت و بصیرت رهبر معظم انقلاب و توده مردم ارزیابی کرد و ادامه داد: در این فتنه مردم از روشنفکران جلوتر بودند و دوست و دشمن را به خوبی از هم تشخیص دادند، در حالی که برخی از خواص در این زمینه غفلت کردند.

وی با اشاره به اینکه در بعد تاثیرگذاری فرهنگی، متولیان این حوزه باید اهل بصیرت باشند و پیام دین را به خوبی درک کنند، اضافه کرد: باید پیام‌های فرهنگی را متناسب با شرایط و با قالبی تاثیرگذار انتقال داد.

معاون امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور کشور، بر ضرورت بهره گیری از توانمندی‌های محلی به واسطه سازگاری این توانمندی‌ها با دانشجویان دانشگاه پیام نور تاکید کرد و گفت: برای تاثیرگذاری فرهنگی باید با اخلاص عمل کنیم.

اژدر، رمز موفقیت در جهاد علمی مورد تاکید رهبر معظم انقلاب را برخورداری دانشجویان از پشتوانه فرهنگی دانست و تاکید کرد: در بعد فرهنگی، از سوی استادانی که به هیچ مبانی ارزشی معتقد نیستند، ضربه خورده‌ایم.

وی افزود: نباید اجازه دهیم استادانی که به مبانی ارزشی پای بند نیستند بر سر کلاس‌های درس حاضر شوند، چرا که استادان در فرهنگ دانشجویان تاثیر مستقیم دارند.

اژدر در ادامه به ضرورت ارتباط های فرهنگی چهره به چهره در دانشگاه، فعال کردن فضای سایبری و مجازی در حوزه فعالیت های فرهنگی و نشریان الکترونیکی و برقراری ارتباط دانشگاه با خانواده ها تاکید کرد و گفت: در حال حاضر 164 کانون قرآن و عترت، 700 کانون فرهنگی - هنری و 112 نشریه دانشجویی در این دانشگاه فعال است.

 

معاون امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور کشور، به رؤسای دانشگاه های پیام نور توصیه کرد که با تشکیل اتاق های فکر دانشجویی و استفاده از مشاوران جوان، حضور مؤثرتری را در عرصه فعالیت های فرهنگی دانشگاه به نمایش بگذارند.

 

کریم زینی وند، رئیس سازمان بسیج دانشجویی استان لرستان نیز در این نشست از مصر به عنوان مرکز ثقل قدرت جهان عرب و قلب تغییر یاد کرد و گفت: با تحقق انقلاب مصر، رژیم صهیونیستی رو به اضمحلال و نابودی است.

 

وی افزود: ‌با وجود هزینه های آمریکا در عراق، امروز دولت و مجلس این کشور در دست شیعیانی قرار گرفته است که از حامیان جمهوری اسلامی ایران هستند.

 

زینی وند با اشاره به اینکه امروز انقلاب اسلامی از مرزهای ایران فراتر رفته است، ‌تصریح کرد:‌ انقلاب اسلامی پس از گذشت بیش از سه دهه همواره دارای پیام های نو برای تمام آزادیخواهان جهان بوده است، به همین دلیل امروز به عنوان الگویی برای ایجاد تغییرات در حکومت های مستبد مورد بهره برداری ملت های ستمدیده قرار گرفته است.

 

پایان پیام/ 

کد خبر 16611

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha