عبدالحسین آل محمد، معاون اداری مالی ستاد عالی کانون های مساجد کشور در نمایشگاه توانمندی های مساجد مازندران با بیان اینکه کانون های فرهنگی هنری مساجد به عنوان نماد مقابله با تهاجم فرهنگی به صورت فعال در خط مقدم مبارزه با جنگ نرم دشمنان قرار دارند، به خبرنگار شبستان از مازندران گفت: برپایی نمایشگاه بهترین فرصت برای به معرض نمایش گذاشتن عملکرد، تواناییها، ظرفیتها و استعدادهای کانونهای فرهنگی و هنری مساجد است.
آل محمد خاطر نشان کرد: شناسایی، جمعآوری، معرفی و ارزیابی دستاوردها، توانمندیها، آثار و تولیدات کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان در بیستمین سال تاسیس ستاد عالی کانون های مساجد کشور می تواند مهر تاییدی بر تاثیر گذاری فعالیت های فرهنگی هنری کانون ها باشد.
وی این نمایشگاه را عرصهای برای معرفی نخبگان، هنرمندان، برگزیدگان، آثار و تولیدات و ایدههای برتر در کانونهای فرهنگی و هنری مساجد دانست و گفت: تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت اطلاع رسانی هنرمندانه اقدامات ملی، بخشی و استانی به مردم از اهداف و ضرورتهای برپایی این نمایشگاه است.
آل محمد با بیان اینکه روز جهانی شدن مساجد به دلیل به آتش کشیده شدن مسجد الاقصی جهانی شده است، گفت: انتظار می رود در سال های آینده نیز این نمایشگاه با توجه به پتانسیل هایی که دارد برگزار گردد.
وی اظهار کرد: این نمایشگاه در نگاه اول در حوزه اقتصادی قابل طرح بوده و در استقلال اقتصادی نیز رهنمون های فراوانی را به دنبال دارد و همچنین اینکه در نظام اقتصادی اقتصاد نیز از فرهنگ جدا نخواهد بود.
این مسئول با اشاره به اینکه دشمنان اسلام برای جذب نوجوانان و جوانان به مراکز فساد و فحشا، مصادیق ابتذال و انحراف را طوری رنگ و لعاب داده و جذاب می کنند، گفت: کانونهای فرهنگی و هنری مساجد نقش مهمی در اجرای امور فرهنگی و جذب نوجوانان و جوانان به مساجد دارند.
وی تصریح کرد: در این زمینه، مسئولان رسالت سنگینی بر عهده داشته و با توجه به اینکه بسیاری از کارشناسان اجتماعی و حوزه جوانان اعتقاد دارند که در فصل تابستان و به دنبال تعطیلی مدارس، شرایط بروز بزهکاری در نوجوانان بیشتر میشود، کانونهای مساجد در این زمینه ورود پیدا کردهاند.
آل محمد، بیستمین سالگرد تاسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد را به مثابه جوان بیست ساله ای دانست و خاطر نشان کرد: بازخورد، شکل گیری ها و رویکرد نمایشگاه دستاورد های کانون های مساجد باید جهانی گردد و در راستای تولیدات ملی نیز گام های موثر و کارآمد بردارد.
وی شعار دولت نهم و دهم را بر اساس مسجد محوری بیان و خاطر نشان کرد: در سال 84 تنها 2 هزار و 400 کانون بوده که بحمدالله با تلاش و پشتکار مسئولان و اهتمام ویژه دولت نهم و دهم این رقم به 14هزار کانون ارتقا یافته است.
معاون اداری و مالی ستاد عالی کانون های مساجد کشور با تاکید براینکه بایستی بازدیدکنندگان نمایشگاه ها استانی باشند، گفت: مساجد باید طوری تجهیز و مدیریت شوند که بتوانند، پاسخگوی نیازهای منطقی جوانان باشند.
وی خاطرنشان کرد: شناسایی، جمعآوری، معرفی و ارزیابی دستاوردها، توانمندیها، آثار و تولیدات کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان در بیستمین سال تاسیس ستاد عالی کانون های مساجد کشور می تواند مهر تاییدی بر تاثیر گذاری فعالیت های فرهنگی هنری کانون ها باشد.
پایان پیام/
نظر شما