به گزارش خبرگزاری شبستان، «منوچهر جهانیان» با بیان این خبر گفت: نظر به هماهنگیهای صورت گرفته با مجموعههای تاریخی – فرهنگی، کاخ موزهها، بقاع متبرکه، امامزادهها و اماکن دینی امکان بازدید و گردشگری پس از ایام افطار برای هموطنان به وجود آمد که با استقبال قابل توجه، رشد 7/37 درصدی اقامت و ماندگاری مسافرین را در این ایام به دنبال داشت.
وی با بیان اینکه تعداد مسافرین ورودی به استانها نیز با افزایش همراه بوده است؛ یادآور شد: رشد 4/19 درصدی حاصل رونق گردشگری مذهبی در سراسر کشور به شمار میآید.
رییس ستاد مرکزی سفرهای کشور همچنین با اشاره به استانهای پیشگام در جذب گردشگری مذهبی در این ایام یادآور شد: استانهای قم، خراسان رضوی و فارس با تکیه بر اماکن متبرکه و مذهبی و برپایی مراسم های دینی، پذیرای بیشترین تعداد گردشگر در ایام ماه مبارک رمضان بودهاند.
بنابر گزارش روابط عمومی معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری،این مقام مسئول با بیان اینکه طرح تابستانه ستاد مرکزی سفرهای کشور در طول ایام ماه مبارک رمضان نیز در حال اجرا بوده است؛ یادآور شد: همه معاونتهای اجرایی و بخش خصوصی عضو ستاد مرکزی سفرهای کشور با به کارگیری توان و ظرفیتهای ستادی و استانی، زمینه شکوفایی و رونق هر چه بیشتر گردشگری مذهبی در این ایام را فراهم آوردهاند.
«جهانیان» همچنین با برشمردن داشتههای بیشمار گردشگری کشور در حوزه مذهبی یادآور شد: دستاورد حاصل با تمرکز بر ظرفیتهای اماکن دینی و مذهبی کشور و نیز جهتدهی به اوقات فراغت روزه داران در این ایام حاصل شده است و نتیجه موجود میتواند با رفع نواقص و به کارگیری راهکارهای مربوطه در سال های آتی دستیابی به نتایجی درخشان تر را به دنبال داشته باشد.
پایان پیام/
نظر شما