حجت الاسلام محمدرضا اسماعیل پور، سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه کاشان در گفتگو با خبرنگار شبستان با اشاره به 1944 موقوفه در این شهرستان گفت: این تعداد موقوفه دارای 7 هزار و 361 رقبه است.
سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه کاشان، مدیریت بر درآمد موقوفات را وظیفه اصلی اوقاف دانست و گفت: نیات موقوفات در کاشان برای دارو و درمان، روضه خوانی امام حسین(ع)، اطعام فقرا، نشر معارف قرآن، کمک به طلاب حوزه های علمیه و انتشار کتب دینی است.
اسماعیل پور موقوفه مدرسه و حوزه علمیه امام کاشان( معروف به مدرسه سلطانی) با بیش از 1400 رقبه، مسجد آقابزرگ با بیش از 400 رقبه، بیمارستان مرحوم نقوی را برخی از موقوفات کاشان بر شمرد و گفت: درآمدهای موقوفه های مدرسه امام برای طلاب، اساتید و مخارج حوزۀ آن، درآمدهای مسجد آقابزرگ برای مسجد و بیمارستان مرحوم نقوی برای دارو ودرمان هزینه می شود.
وی از جدیدترین موقوفه کاشان توسط فاطمه سادات پیغمبری بانوی خیّر کاشانی در سال جاری خبر داد و گفت: این بانوی خیّر کاشانی 3 هزار و 500 متر مربع از املاک خود با ارزش تقریبی بالغ بر یک میلیارد و 750 میلیون ریال در منطقه فین کاشان را برای ترویج فعالیتهای قرآنی وقف کرد.
اسماعیل پور در پایان تعداد بیش از 120 بقاع متبرکه امامزادگان ، علما و سرداران کاشان با حدود 400 امامزاده ، عالم و سردار مدفون در این بقاع را یادآورشد و حمایت و مشارکت مادی و معنوی خیرین در توسعه عمرانی بقاع متبرکه را خواستار شد.
وی افزود: در سازمان اوقاف جای موجر و مستأجر در بعضی مواقع تغییر کرده است چرا که در حالت طبیعی مستأجر به دنبال موجر می گردد اما در اوقاف، این موجر است که به دنبال مستأجر است و مستأجران از اوقاف انتظار دارند که بدنبال شرایط آنها برود.
به گفته وی، از آنجا که بزرگ ترین تجمعات معنوی و مراسم مذهبی و مناسبتی در بقاع متبرکه هر شهرستان برگزار می شود و حضور در این بقاع برای زائران مایه آرامش روحی و نشاط معنوی است توسعه زیرساخت های فرهنگی و رفاهی برای نسل جوان، نوجوان و کودک در این اماکن ضروری است.
پایان پیام/
نظر شما