دکتر مرندی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی در گفتوگو با خبرنگار شبستان انقلاب اسلامی را زمینهساز رشد معنوی برای جوانان دانست و گفت: به رغم انبوه تبلیغات رسانهای دشمنان علیه انقلاب اسلامی و فرهنگ غنی آن که مبتنی بر معنویت است ما شاهدیم که هر روز معنویت در میان جوانان کشور افزایش مییابد به گونهای که میتوان آنان را در محافل مذهبی و معنوی مشاهده کرد.
وی هدف عمده دشمنان به ویژه کشورهای غربی در جنگ رسانهای علیه کشورهای اسلامی را معنویتزدایی در بین جوانان عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه سایبریها میتوانند آثار مخربی بر فرهنگ کشورها به ویژه کشورهای اسلامی و از همه مهمتر انقلاب اسلامی داشته باشند و معنویت جوانان را با خطر جدی مواجه کنند باید مدیران کشور با اجرای یک مدیریت صحیح این تهدید را به فرصت تبدیل کنند.
این عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به نقش معنویت در پیروزی انقلاب اسلامی تصریح کرد: وجه تمایز انقلاب اسلامی با دیگر انقلابهای جهان به ویژه انقلاب کبیر فرانسه وجود معنویت در انقلاب است به شکلی که مطالبه معنویت خواست عمومی جامعه شده است.
وی افزود: فوکو فیلسوف غربی در تحلیل انقلاب اسلامی میگوید "فریادهای مردم در خیابانها در واقع فریاد برای معنویت است" در واقع مردم برای اجرای معنویت در جامعه انقلاب کردند.
این کارشناس مسایل سیاسی انقلاب اسلامی را زمینهساز رشد عدالت در جامعه بیان و اظهارکرد: انقلاب اسلامی بعد از پیروزی خود توانست زمینههای رشد عدالت و رفاه مردم را فراهم کند به گونهای که سطح زندگی و تحصیلات مردم افزایش یافت و از اختلاف طبقاتی کاست البته با بالا رفتن سطح زندگی مردم توقعات هم افزایش مییابد که این ناشی از رفاه جامعه است.
دکتر مرندی افزود: با همه این مسایل کسی منکر کمبودها و نواقص و یکسری از نواقصها در نظام اسلامی نیست که باید مسئولان مربوطه با برنامهریزی به رفع این نواقص اقدام کنند.
مرندی مشکل غرب را با جمهوری اسلامی در اسلامیت آن دانست و یادآور شد: در غرب کمی دموکراسیای حاکم است، از همین رو با جمهوریت کمتر مشکل دارد. عمده حملات آنان بر روی مبانی اسلامی که در واقع معنویت نظام است، استوار میباشد و میتوان گفت دشمنان اسلامیت نظام را مورد هدف قرار دادهاند.
پایان پیام/
نظر شما