به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، علیرضا جمشیدی، معاون سیاسی امنیتی استاندار گلستان در پنجمین جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی استان گفت: اقدام به خودکشی یکی از موضوعات مرتبط با مسائل فکری، ایمانی و اعتقادی در افراد است و اگر کسی از جهت اعتقادی و ایمانی، این آگاهی را داشته باشد که خودکشی حرام است و مجازات آن جهنم، هرگز دست به این کار نخواهد زد.
وی افزود: حوزه تقویت مذهب یکی از راه های گشایش است، یعنی مهم ترین و قوی ترین همت برای انسان در حوزه بکارگیری عقل، تقویت ایمان است، پس باید تلاش کنیم تا با تقویت ایمان و اعتقادات دینی، انسان بهترین بهره ممکن را از عقل خویش ببرد.
جمشیدی، آموزش را یک بحث اساسی و کاربردی در جهت پیشگیری از خودکشی دانست و تصریح کرد: در این حوزه نگاه ما نباید تنها محدود و مبتنی به فرد باشد بلکه با وارد کردن خانواده ها به مباحث مشاوره ای می توانیم براحتی از بسیاری از انحرافات و لغزش هایی که در کمین جوانان و نوجوانان قرار دارد جلو گیری بعمل آوریم.
رئیس کارگروه اجتماعی و فرهنگی گلستان، امید به زندگی و تقویت نشاط را به عنوان یکی دیگر از عوامل بازدارنده در خودکشی قلمداد کرد که در معاونت اجتماعی وزارت کشور به عنوان یکی از اولین اولویت های کاری مطرح بوده و همواره مورد تأکید رهبر معظم انقلاب قرار دارد.
به گزارش روابط عمومی استانداری گلستان، وی ادامه داد: اگر ما بتوانیم آیتم ها و مؤلفه هایی که سبب امید به زندگی و ایجاد نشاط در جوانان می شود را تقویت کرده و گسترش دهیم، آمار بسیاری از آسیب های اجتماعی بویژه خودکشی را دچار کاهش چشمگیری خواهیم کرد.
جمشیدی بر ضرورت انجام یک کار پژوهشی در موضوع خودکشی تأکید کرد و اظهار داشت: در پژوهش باید موضوع را از نگاه کتابخانه ای و علمی مورد بررسی قرار داد و از منظر میدانی و عرصه ای علل و اسباب اقدام به خودکشی را مشخص و بررسی کرد تا از بروز مواردی که به راحتی قابل پیشگیری است جلوگیری بعمل آورد.
پایان پیام/
نظر شما