اظهار نظر شورجه، نجفی و فروزش درباره جشنواره کودک اصفهان

جمال شورجه، احمد نجفی، ابراهیم فروزش و علی قوی‌تن درباره جشنواره فیلم کودک و نوجوان اظهار نظر کردند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی جشنواره فیلم کودک، اخبار امروز ستاد خبری این جشنواره به شرح زیر است:

 

 

شورجه: فیلمنامه‌نویسان برای رسیدن به فیلمنامه قوی در ژانر کودک کم تحقیق می‌کنند

 

 

کارگردان «دایره سرخ» گفت: متاسفانه فیلمنامه‌نویسان در این ژانر برای رسیدن به یک فیلمنامه استوار و قوی تحقیق و پژوهش کمی دارند

 

جمال شورجه با بیان اینکه جشنواره فیلم کودک یکی از خوش سابقه ترین جشنواره هاست گفت: سال گذشته جشنواره فیلم کودک با مدیریت سیداحمد میرعلایی بسیار خوب و با استقبال فراوان مواجه شد؛ امیدواریم امسال نیز مانند سال گذشته برگزار شود.

 

این کارگردان در گفت‌وگو یا ستاد خبری بیست و ششمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان افزود: برگزاری چنین جشنواره‌هایی با موضوعات خاص می‌تواند در جهت رشد و تعالی سینما بسیار تاثیرگذار باشد؛ ضمن اینکه رقابت برای تولیدات با کیفیت هم بیشتر می‌شود.

 

شورجه در ادامه گفت: در این جشنواره فیلمسازان ژانر کودک آثار خود را به نمایش می‌گذارند، تا مورد داوری و نقد قرار گیرد، این کار باعث می‌شود کارگردان‌ها از کم و کیف کار خود اطلاع پیدا کنند.

 

کارگردان «33 روز» یادآور شد: در جشنواره فیلم کودک، تقدیر و تشویق فیلمسازان باعث رونق این ژانر می‌گردد، و فیلمسازان در آینده با رشد بیشتر و نواقص کمتری به کار خود ادامه می‌دهند.

 

وی با اشاره به حضور هنرمندان و رونقی که از این بابت در جشنواره ایجاد می‌شود گفت: با توجه به اینکه مخاطبان جشنواره کودکان هستند، حضور عوامل فیلم اعم از کارگردان، تهیه کننده و بازیگر می‌تواند باعث دلگرمی کودکان شود.

 

شورجه با اشاره به ضعف آکادمیک در حوزه فیلمنامه‌نویسی هم تاکید کرد: متاسفانه فیلمنامه‌نویسان در این ژانر برای رسیدن به یک فیلمنامه استوار و قوی تحقیق و پژوهش کمی دارند.

 

وی ادامه داد: این نکته بسیار مهم است که باید از ساخت فیلمنامه‌های تکراری و کلیشه‌ای پرهیز کرد؛ چون سینمای کودک ما نیازمند موضوعات جذاب است. ما باید در انتخاب داستان‌ها سبک و سیاق خاصی داشته باشیم و به درستی شخصیت پردازی کنیم تا این سینما از فیلمنامه‌های ضعیف لطمه نخورد.

 

 

فروزش: فیلم‌‌های کودک باید در سینماها به نمایش درآید

 

کارگردان «زمانی برای دوست داشتن» گفت: جشنواره نباید تنها به گذرگاهی برای نمایش محدود فیلم‌های تولید شده تبدیل شود. این فیلم ها باید به نمایش دربیاید و حتی سینماهایی در کشور به نمایش فیلم های کودک اختصاص داده بشود.

 

ابراهیم فروزش، کارگردان سینمای ایران در رابطه با لزوم برگزاری جشنواره فیلم کودک و نوجوان گفت:جشنواره فیلم کودک گذرگاه و ویترین نمایش تولیدات یک ساله داخلی و بین المللی سینمای کودک است.

 

این کارگردان در گفتگو با ستاد خبری بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اظهار داشت: تولیدات یک ساله سینمای کودک ونوجوان در جشنواره فیلم کودک به نمایش گذاشته می‌شود و درواقع این جشنواره تلنگری بر چرخه تولید سینمای کودک است.

 

کارگردان فیلم سینمایی «شیر توشیر» در ادامه تصریح نمود: با توجه به اسامی اعلام شده از فیلم های تولید شده و یا در حال تولید، امسال شاهد حضور فیلم‌های بیشتری در جشنواره فیلم کودک ونوجوان خواهیم بود.

 

وی خاطرنشان کرد: درواقع با برگزاری جشنواره وضعیت تولید فیلم کودک دستخوش تحولات چشمگیری شده است که نتایج خوبی در بر خواهد داشت.

 

فروزش در ادامه با اشاره به لزوم توجه به اکران فیلم ها پس از جشنواره نیز خاطرنشان کرد: جشنواره نباید تنها به گذرگاهی برای نمایش محدود فیلم‌های تولید شده تبدیل بشود. این فیلم ها باید به نمایش دربیاید و حتی سینماهایی در کشور به نمایش فیلم های کودک اختصاص داده بشود.

 

این کارگردان سینما در رابطه با برگزاری جشنواره فیلم کودک ونوجوان در اصفهان نیز اظهار داشت: جشنواره فیلم کودک ونوجوان را همه به نام اصفهان می‌شناسند و این جشنواره در سالهای برگزاری در اصفهان با شور و رونق خوبی همراه بود.

 

وی درباره فیلمی که قرار است به زودی در ژانرکودکانه بسازد نیز بیان داشت: این فیلم کاملا در شهر اصفهان ساخته می شود. فیلمنامه اقتباسی ندارد و به دلیل زمان بردن مراحل تکمیل فیلمنامه هنوز به پیش تولید نرسیده است اما امیدوارم در صورت پایان مراحل اداری بتوانیم این فیلم را برای حضور در جشنواره فیلم کودک آماده کنیم.

 

قوی‌تن: در ساخت فیلم کودک باید از پتانسیل و دانسته‌های کودک بهره برد

 

کارگردان «پرواز بادبادک‌ها» گفت: در ژانر کودک باید از پتانسیل و دانسته‌های خود کودک استفاده کنیم،

 

علی قوی تن در گفتگو با ستاد خبری بیست و ششمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان گفت: امیدوارم جشنواره امسال پربارتر از سال گذشته برگزار شود.

 

وی حضور هنرمندان را در برگزاری جشنواره ضروری دانست و افزود: جشنواره یک محفل هنری برای اهالی سینما به شمار می‌رود؛ بنابراین همه هنرمندان (بازیگر، کارگردان و نویسنده) با حضورشان نقش موثری در برگزاری جشنواره دارند. هنرمندان فیلم‌ها را می‌بینند و آن‌ها را مورد نقد قرار می‌دهند، همین موضوع باعث رقابت بیشتر در عرصه فیلمسازی کشور می‌شود.

 

قوی تن با اشاره به اینکه پژوهش در این ژانر بسیار اهمیت دارد گفت: فیلمسازها باید در بخش تحقیق و پژوهش سرمایه‌گذاری کنند تا این ژانر پویاتر شود.

 

این کارگردان در مورد تفاوت نقش در ژانر کودک با بزرگسال توضیح داد: در ژانر کودک باید از پتانسیل و دانسته‌های خود کودک استفاده کنیم، چون کودک فرصت حضور در کلاس‌های آموزش بازیگری را ندارد؛ بنابراین نباید انتظار داشت تکنیکی کار کنند بلکه باید به استعدادهای نهفته او دقت کرد و از آن‌ها بهره جست.

 

 

سلطانی: جشنواره فیلم کودک، فرصتی برای محک زدن خلاقیت هنرمندان است

 

 

جهانبخش سلطانی، بازیگر سینما و تلویزیون کشورمان گفت: جشنواره فیلم کودک ونوجوان فرصتی برای محک زدن میزان خلاقیت هنرمندان است.

 

این بازیگر در گفت و گو با ستاد خبری بیست و ششمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان تصریح کرد: هنرمندان از کارگردان تا بازیگر منتظرند که کارهایی که خلق کرده‌اند در جشنواره شرکت کند و تفکر،ماندگاری و نبوغ و خلاقیتشان را محک بزنند.

 

وی در ادامه در رابطه با لزوم برگزاری جشنواره فیلم کودک در اصفهان خاطرنشان کرد: جشنواره فیلم کودک زمانی که در اصفهان برگزار نمی‌شد مانند زاینده رود بی‌آب این روزها بود و رونقی نداشت.

 

بازیگر سریال قصه‌های مجید اظهارداشت: این جشنواره در زمان برگزاری‌اش شور و شوق خاصی را به اصفهان می‌آورد. درواقع جشنواره شادی را به مردم اصفهان هدیه می‌کند و باعث می‌شود که هنرمندان شهر نیز به تکاپو بیافتند.

 

سلطانی در ادامه افزود: همه هنرمندان منتظرند که این رویداد هنری آغاز شود تا تفکر و نگاه هنری خود را در این عرصه به رقابت بگذارند و در واقع تعاملی هنری در عرصه سینمای کودک ایجاد شود.

 

 

احمد نجفی: جشنواره فیلم کودک یادآور ساخت فیلم خوب برای کودکان است

 

بازیگر مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» گفت: جشنواره فیلم کودک یادآوری می‌کند که باید فیلم خوب برای کودکان تولید کنیم.

 

احمد نجفی بازیگر و تهیه‌کننده سینما و تلویزیون در گفتگو با ستاد خبری بیست و ششمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان در خصوص اهمیت برگزاری جشنواره کودک گفت: سینمای کودک، سینمای مهم و تاثیرگذاری است. برگزاری این جشنواره به ما یاد آوری می‌کند که هنوز افرادی هستند که باید برای آنها بتوانیم فیلم خوب تولید کنیم.

 

این بازیگر در ادامه و با اشاره به تاثیر نهادهای دیگر در رشد سینمای کودک افزود: باید خیلی جدی به وضعیت سینمای کودک رسیدگی کنیم در همین راستا به نظر من حضور مقتدرانه وزارت آموزش و پرورش و حمایت از فیلم‌ها می‌تواند راه مناسبی باشد.

 

تهیه‌کننده فیلم سینمایی «فیتیله و ماه پیشونی» ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش یک سینمای مختص به خود دارد و از سوی دیگر در بسیاری از مدارس سالن‌های آمفی تئاتر وجود دارد که می‌تواند به کمک سینمای کودک بیاید و فیلم‌ها را به شکل مناسبی اکران کند.

 

پایان پیام/

کد خبر 164637

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha