خبرگزاری شبستان// گیلان
آورده فرهنگی انقلاب مردم ایران در جریان پیروزی انقلاب اسلامی، جز اسلام ناب و مکتب تشیع درون مایه ای نداشت، عقیده ای که مردان و زنان ایرانی را یکپارچه برضد حکومتی دست نشانده از سوی استعمارگران شورانید و از آن پس این جریان عمیق فکری، فرهنگی که موجب ناکارآمدی سلاح سرد و گرم دشمنان شده بود؛ از همان آغازین روزهای پیروزی انقلاب توجه معاندین حق و حقیقت را برای آغاز شیوه ای جدید برای مبارزه فرهنگی با کشورمان را جلب کرد و از همین جا فعالیت های گسترده ای را ضد فرهنگ دینیِ ایران اسلامی با استفاده از تکنولوژی های جدید در محورهایی همچون سوء استفاده از رسانه و افکار عمومی، ماهواره و اینترنت و نیز عرضه تفکر پوسیده و ابتذال آمیز غرب که از دل آن چیزی جز افکار الحادی نظیر مارکسیسم، سوسیالیسم و فمنیسم و... بیرون نمی آمد، با هدفِ تحت شعاع قرار دادن نسل جدیدی که درک درستی از دین، فرهنگ و تفکر اسلامی نداشت، شروع شد.
به نظر می رسد در شرایط کنونی آنچه می تواند به عنوان یک کار ارزشمند تبیین کننده باید ها و نبایدهای فرهنگی در جامعه باشد احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر در بین اقشار مختلف مردم است تا بدین وسیله از زاویه گرفتن با مبانی تشیع و اصول و ارزش های انقلاب اسلامی در امان بمانیم.
حجت الاسلام والمسلمین غلامرضا شفیعی زاده در گفتگو با خبرنگار شبستان، اظهار کرد: این تصور که با رشد و توسعه برخی ابعاد همچون بعد سیاسی و اقتصادی کشور، به پیشرفت حقیقی دست یافته ایم تصور اشتباه و گمراه کننده ای است.
وی تاکید کرد: پیشرفت حقیقی به معنی رشد و توسعه همه جانبه یک کشور است و طرح رشد اقتصادی و سیاسی با قطع نظر از مسائل فرهنگی بسیار ناکارآمد و غیر ارزشی است.
نماینده ولی فقیه در سپاه قدس گیلان با بیان اینکه امروز زمینه های فرهنگی، مهمترین حوزه های مورد تهدید دشمنان در نظام اسلامی ایران است، اظهار کرد: با کمال تأسف بعضی از مسئولان به تدریج بعد از فروکش کردن آتش جنگ هشت ساله با نوعی غفلت نسبت به مسائل فرهنگی و آغاز جنگ نرم دشمنان، تمام هم و غم خود را تنها برای رشد و شکوفایی در مسائل علمی و یا سازندگی کشور گذاشته و صرف کردند.
اصلاح وضعیت موجود جز با فرهنگ سازی برای گسترش امر به معروف و نهی از منکر ممکن نیست
حجت الاسلام والمسلمین شفیعی زاده خاطرنشان کرد: روند دور ماندن و نپرداختن به مباحث فرهنگی به صورتی پیش رفت که در مقاطعی از دوره های سیاسی بعد از انقلاب شاهد بودیم که حتی در برخی رسانه های دولتی، آشکارا به مقدسات مردم و اصول و ارزش های انقلاب توهین می شد و لذا همین مسائل، ما را به سمت بسیاری از مشکلات فرهنگی در کشور سوق داد.
وی تصریح کرد: با مطالعه آرمان ها و اهداف نظام اسلامی پی می بریم که آنچه که در رابطه با مسائل فرهنگی مورد نظر امام راحل، مقام معظم رهبری، و نیز شهدا و ایثارگران بوده با وضعیت فعلی فاصله زیادی دارد.
دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر گیلان ابراز داشت: اصلاح وضعیت موجود جز با فرهنگ سازی و بستر سازی برای گسترش فریضه امر به معروف و نهی از منکر در میان مردم و مسئولان امکان پذیر نیست.
مردم نگاهشان به مسئله امر به معروف و نهی از منکر باید مانند سایر احکام شرعی باشد
امام جمعه موقت شهرستان رشت با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر از نظر شریعت مبین اسلام برای همه مردم نوعی واجب کفایی محسوب می شود، افزود: در واقع این حکم به این معناست که اگر در حد کفایت و ضرورت به این مسئله اقدام نشود تبدیل به واجب عینی شده و در هیچ شرایطی از گردن انسان ساقط نمی شود.
وی با بیان اینکه در "10" آیه از قرآن کریم و همچنین در روایات بسیار زیادی از معصومین(ع) به مسئله امر به معروف و نهی از منکر تاکید شده است، تصریح کرد: با توجه به اینکه در اصل هشتم قانون اساسی نیز به این موضوع پرداخته شده است رسالت و تکلیف تمام آحاد جامعه در این زمینه روشن است.
دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر گیلان ابراز داشت: امید است مردم نگاهشان به مسئله امر به معروف و نهی از منکر مثل سایر احکام شرعی و بلکه بالاتر از آن باشد چه اینکه اگر مردم ما در این زمینه خوب عمل کنند قطعا جامعه ما در همه عرصه های اجتماعی و حتی فردی، اسلامی خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما