آمادگی 400 طلبه راوی برای فعالیت در اردوهای راهیان نور

معاون پژوهش موسسه راویت سیره شهدا از آمادگی 400 طلبه راوی برای فعالیت در اردوهای راهیان نور خبر داد و گفت: گروهی از طلاب دوره جنگ با آغاز بکار این موسسه در مساجد مختلف در رابطه با سیره شهدا شروع به تحقیق کردند.

به گزارش خبرگزاری شبستان حجت‌الاسلام سیدحمید مشتاقی‌نیا، معاون پژوهش موسسه راویت سیره شهدا با اشاره به آغاز فعالیت موسسه روایت سیره شهدا از اواخر دهه 70 گفت: گروهی از طلاب دوره جنگ با آغاز بکار این موسسه در مساجد مختلف در رابطه با سیره شهدا شروع به تحقیق و فعالیت کردند و به تدریج فعالیت‌های آنها گسترش یافت.
وی خاطرنشان کرد: کسانی‌که با تجربه‌تر بودند و دوره‌های فن بلاغت و فن بیان را گذرانده بودند، دوره‌های آموزشی روایت‌گری را نیز پشت سرگذاشتند تا بتوانند در کاروانهای راهیان نور در باره سیره و زندگی شهدا روایتگری کنند.


معاون پژوهش موسسه راویت سیره شهدا با بیان اینکه طلاب فراوانی در آموزش‌ها شرکت کردند تا بتوانند کاروان‌های بیشتری را پوشش دهند، گفت: اکنون 400 طلبه راوی در هر تاریخی آماده‌اند در زمینه روایت‌گری فعالیت کنند.
وی با اشاره به بخش‌های پژوهشی و فرهنگی موسسه افزود: در این بخش آثاری که مرتبط با شهدا بوده و در جامعه عطش شناسایی آنها وجود دارد تامین و تولید می‌شود.
مشتاقی‌نیا با بیان اینکه در بخش پژوهش متونی برای قشر خاص و تخصصی عرصه دفاع مقدس تدوین می‌شود، عنوان کرد: کتاب‌هایی مانند سرزمین مقدس، روایت مقدس، با راهیان نور و روایت راوی در این بخش تولید شده که علاوه بر تامین نیازهای راویان، محتواسازی و نکات لازم برای روایت بهتر را به آنها گوشزد می‌کند.


وی با اشاره به تولید فلش کارت باران در بخش فرهنگی گفت: این فلش کارت مجموعه خاطرات و عکس‌های مقام معظم رهبری در جبهه‌ها بوده که همزمان با فتنه 88 تولید و در اردوهای راهیان نور، شهرها، هیئت‌ها و پایگاه‌های بسیج توزیع شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد مرکزی راهیا نورکشور معاون پژوهش موسسه راویت سیره شهدا یادآور شد: در دوره جدید فعالیت‌ها علاوه بر بحث تامین نیازهای راویان، آسیب‌شناسی نسبت به فضای مکتوبات عرصه دفاع مقدس نیز صورت گرفته است که انجام کارهای موازی در زمینه شهدا یکی از مشکلات این عرصه بود و در کنار این امر بسیاری از کسانی‌که دغدغه دارند و علاقه‌مند به فعالیت در عرصه دفاع مقدس هستند اعلام می‌کنند که به سوژه‌ای خاص دسترسی ندارند.
مشتاقی‌نیا با اشاره به مسائلی که سبب مظلومیت ادبیات، فرهنگ و اندیشه دفاع مقدس می‌شود، گفت: هر اندازه زمان می‌گذرد برخی از کسانی‌ که به عنوان یادگاران دفاع مقدس به عنوان گنجینه محسوب می‌شوند از دست رفته یا به فراموشی سپرده می‌شوند بنابراین در این عرصه خلأ شدیدی احساس می‌شود.
پایان پیام/
 

کد خبر 164013

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha