کمیته امداد نشان داد فقر مساوی با ذلت نیست

سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور با اشاره به رویکرد این مجموعه در توانمند سازی خانواده های زیرپوشش گفت: کمیته امداد امام خمینی (ره) نشان داده است که فقر مساوی با ذلت و بی دانشی نیست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حسین انواری سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) شب گذشته (26 مرداد) در جشن توانمندی و خودکفایی 2 هزار و 50 هزار خانواده زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) قزوین که در سالن اجتماعات شهید رجایی برگزار شد، بیان کرد: امروز کمیته امداد امام خمینی (ره) تلاش خود را بر این سمت و سو قرار داده است که در حوزه توانمندی، استعدادها را کشف کند و این احساس کوچکی و ذلت را تبدیل به عزت کرده تا مبادا کسی به دلیل فقر احساس ذلت کند.
 

وی ادامه داد: گاهی ممکن است چنین تصور شود، خانواده ای که از محرومیت اقتصادی برخوردار است، باید احساس ذلت کند در صورتی که این افراد عزیز هستند ولی شرایط اقتصادی آنها به گونه دیگری است بنابراین نباید چنین تصور شود که چون فرد یا خانواده ای فقیر است پس نادان است اگر چنین بود امروز 800 هزار دانش آموز زیرپوشش حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) نبودند و اینها همان استعدادهای فراوانی هستند که تصور می شد، استعداد ندارند.
 

سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) اضافه کرد: مدتی پیش تعدادی از کسانی که زیرپوشش حمایت امداد به مدارج تحصیلی بالا رسیده و موفقیت هایی را کسب کردند، در مجلسی گردهم آمدند که در میان آنها دو نماینده مجلس، یک نفر از ائمه جمعه و اقشار مختلف از جمله پزشک، مهندس، افراد کارآفرین و غیره وجود داشتند.
 

وی اعلام کرد: کمیته امداد نشان داده است که فقر مساوی با ذلت و بی دانشی نیست بلکه این دنیایی که عده ای دارای وضعیت اقتصادی مناسب و عده ای نیز دارای وضعیت اقتصادی نامناسب هستند، صحنه آزمایشی است تا اغنیا و فقرا مورد امتحان قرار گیرند.
 

انواری خاطر نشان کرد: کشف این استعدادها و سرمایه گذاری برای آوردن آنها به صحنه، ثمره ای است که امروز در این جشن شکرگزاری شاهد هستیم به طوری که فردی که خود را ناتوان می دید امروز در قامت یک تولیدکننده حاضر شده است و زمینه ای فراهم شده تا روی پای خود بایستد و زندگی عزتمند و همراه با نشاطی را داشته باشد.
 

وی با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری اظهار کرد: سال گذشته از سوی مقام معظم رهبری با عنوان "جهاد اقتصادی" نام گرفت و در سال جاری نیز ایشان در استمرار آن حرکت، نام تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی را برای سال جاری اعلام کردند.
 

سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) تأکید کرد: گلایه ای که از خود باید داشته باشیم این است که آیا همانطور که وقتی دشمن به خاک ما تجاوز کرد و همه به پا خواستیم و از همه ظرفیت خود استفاده کردیم تا از شرافت و دین مان در عرصه

دفاع مقدس پشتیبانی کنیم، در این عرصه اقتصادی نیز چنین عمل کرده ایم.
 

وی افزود: آیا در سال گذشته که به نام جهاد اقتصادی نام گرفت، لباس رزم اقتصادی به تن کردیم تا در این جنگ نابرابر و خانمان سوز که به ما تحمیل می شود از شرافت و کرامت خویش دفاع کنیم چراکه دشمن می خواهد ما را به زانو درآورد تا ما در برابر ارزش هایمان کوتاه آییم.
 

انواری یادآور شد: آیا همه در تولید و مصرف این لباس رزم را به تن کرده ایم و توانسته ایم در حوزه تولید افزایش ایجاد کرده و در حوزه مصرف نیز بر تولید داخلی تکیه کنیم و راهی را برای گره گشایی در مصرف تولیدات ارائه کنیم و این سئوالاتی است که در نبرد بزرگ اقتصادی مطرح است.
 

وی ادامه داد: در دفاع مقدس عنصر کارساز همدلی و وحدت ملی، موجب شد تا همه به هم کمک کنیم و با تلاش و آمادگی در مقابل دشمن بایستیم؛ امروز نیز شرایط همانگونه است و ما ابزار کشورهای غربی و استکبار جهانی را در اختیار نداریم بلکه آنچه داریم رهبری، دین، اتحاد و انسجام است که اگر اینها را ارتقا بخشیم، قطع یقین پیروزی از آن ما خواهد بود.
 

سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) خاطر نشان کرد: اگر دست خود را محکم در دست رهبری قرار دهیم و از ارزش های انقلاب پاسداری کنیم، خواهیم توانست مشکلات را حل کنیم و همه اینها با وعده الهی محقق می شود.
 

وی تصریح کرد: برخی فکر می کنند اقتصاد در کشور ما یک اصل نبوده و حال به عنوان یک اصل مطرح شده است؛ در صورتی که اینگونه نیست، اقتصاد اصل نیست بلکه یک هدف میانی برای رسیدن به اهداف عالیه است و نباید فراموش کنیم که اگر اقتصاد را اصل قرار دهیم این موضوع اجازه نمی دهد، ارزش ها شکل گیرد.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 163337

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha