حسین کمالی پاشاکلایی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران، امروز(26 مرداد) به خبرنگار شبستان گفت: استان مازندران با سه هزار و 700نفر از مجموعه نیرو های ستادی، اجرایی و معلمان در طول دوران تعطیلات تابستانی مدارس در رابطه با پربار نمودن اوقات فراغت دانش آموزان به فعالیت می پردازند تا با برنامه ریزی دقیق و علمی بتوانند اوقات فراغت دانش آموزان را پر نمایند.
این مسئول افزود: کانون های فرهنگی هنری، مدارس، اردوگاه ها، مجتمع های ورزشی، پژوهش سراها و تشکل های دانش آموزی از جمله مراکز غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان هستند.
وی با بیان اینکه عناوینی که در مراکز اوقات فراغت مورد عنایت ویژه قرار می گیرد فعالیت های قرآنی، اردوهای ورزشی پژوهشی و فرهنگی می باشد گفت: در استان مازندران تعداد 930 پایگاه فعال وجود دارد.
کمالی، تعداد رشته های بکارگرفته شده را 16 عدد، تعداد کل دانش آموزان جذب شده را 187 هزار و424 ، تعداد دانش آموزان جذب شده در مناطق محروم 12 هزار و 362 نفر اعلام کرد و خبرداد: اجرای برنامه های اوقات فراغت تابستان امسال در اداره کل از رشد 13 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل برخوردار بوده است.
وی تعداد کانون های فرهنگی تربیتی در استان را 19 هزار و 373 اعلام کرد و گفت: 19 هزار و 841 مدرسه قرآنی ، 34 هزار و 235 مدارس، 65 هزار و 812 اردوگاه، پنج هزار و 125 پژوهش سرا و 12 هزار و 844 سالن ورزشی در امر غنی سازی اوقات فراغت با کانون های فرهنگی تربیتی همکاری می کنند و فعالیت های مورد نیاز در این مکان ها صورت می گیرد.
کمالی، سطح علمی شبکه مربیان را 5درصد در مقطع کاردانی،44درصد کارشناسی،18 درصد کارشناسی ارشد و 33 درصد حوزوی اعلام کرد و گفت: موضاعتی که در تشکل های دانش آموزی مورد توجه قرار می گیرد از قبیل عفاف و حجاب ،اندیشه مهر و مهدویت و انتظار است.
وی تعداد پایگاه های تحت پوشش اوقات فراغت را 75 تا اعلام کرد و گفت: تا کنون 9 هزار و 580 دانش آموز در این پایگاه های فعال جذب شده اند.
کمالی اذعان کرد: در مناطق محروم استان با جذب 12 هزار و 700نفر از دانش آموزان که رقمی قابل توجه است را تحت پوشش تشکل های دانش آموزی قرار داده ایم که دلیل پایین بودن سطح درآمدی مردم این نقاط ثبت نام از دانش آموزان غالبا بدون اخذ شهریه و به صورت رایگان صورت گرفته است.
پایان پیام/
نظر شما