579 نمازخانه در مدارس کردستان ساخته می شود

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان از ساخت بیش از 579 نمازخانه در سطح مدارس شهری و روستایی استان تا پایان برنامه پنجم توسعه خبرداد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، خسرو ساکی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان، شب گذشته (25مرداد) در یکصد و بیست و چهارمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان در سنندج، اظهار داشت: ارتقای شاخص های معنوی و فرهنگی در کنار تعالی آموزشی و علمی دانش آموزان از جمله اهداف و اولویت های این اداره کل بوده و در همین راستا نیز اقامه نماز و توجه به این فریضه همواره در دستور کار بوده است.


وی افزود: بر همین اساس در راستای توجه به ارزش های دینی و بهره گیری از معنویات قرآن و نماز، 579 نمازخانه از محل مصوبات سفر سوم ریاست جمهوری تا پایان برنامه پنجم توسعه در مدارس استان احداث می شود.


مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان به وضعیت نامساعد آموزشی در برخی مناطق استان اشاره کرد و افزود: ناحیه یک سنندج بحرانی ترین ناحیه آموزش و پرورش کردستان بوده و باید در سریع ترین زمان ممکن برای رفع مشکلات آموزشی در مناطق حاشیه ای سنندج از جمله نایسر، دوشان، گریزه، آساوله، ننله و بهاران چاره ای اندیشیده شود.


ساکی افزود: در نایسر 5 واحد آموزشی مورد نیاز بوده و در گریزه 2 ساختمان آموزشی همچنین دیگر مناطق حاشیه ای این شهر نیز با توجه به روند ساخت و سازها و افزایش جمعیت نیازمند ساختمان های آموزشی بیشتری هستند.


مدیرکل آموزش و پرورش کردستان گفت: توسعه و ارتقاء رشته های فنی و حرفه ای در کردستان یکی از اهداف و برنامه های اصلی آموزش و پرورش است.


این مقام مسئول اظهار داشت: براساس برنامه پنجم توسعه سهم آموزش های فنی و حرفه ای در پایان این برنامه باید به 50 درصد برسد که هم اکنون این میزان در استان بیش از 39درصد است.


ساکی از تأمین فضای مناسب، تجهیزات و نیروی انسانی کارآمد به عنوان نیازهای ضروری استان در راستای ارتقای آموزش های فنی و حرفه ای نام برد و افزود: امید است با تدوین سند توسعه آموزش های فنی و حرفه ای و نگاه ویژه مسئولان استان شاهد تحقق سهم 50درصدی آموزش های فنی و حرفه ای در استان باشیم.

 

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان نیز با اشاره به اهمیت مدارس فنی و حرفه ای در اشتغال جوانان از 117 آموزشگاه فنی و حرفه ای و کاردانش در سطح مناطق 16گانه استان خبر داد.

 

طالب محمدی افزود: در حال حاضر 78 باب از کل آموزشگاه های فنی و حرفه ای استان به صورت مستقل اداره می شوند که از این تعداد 47 باب فضای مناسب برای ارائه خدمات آموزشی را دارا هستند و 13 باب نیز نیاز به متناسب سازی دارند اما 18 باب دیگر غیرقابل استفاده هستند.


وی خاطر نشان کرد: به صورت میانگین 40درصد از کل آموزشگاه های فنی وحرفه ای استان برای ارائه خدمات آموزشی فاقد امکانات و تجهیزات مناسب و ساختمانی استاندارد هستند که امید است با نگاه ویژه مسئولان این مهم هرچه سریع تر رفع شود.


معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان در قالب سفرهای دور دوم و سوم ریاست جمهوری و سفر پرخیر وبرکت مقام معظم رهبری به استان ساخت 21 باب آموزشگاه فنی و حرفه ای به تصویب رسیده است که با عملیاتی شدن این مهم شاهد رفع مشکلات این حوزه خواهیم بود.


محمدی از افزایش جذب دانش آموزان پایه دوم متوسطه، توسعه آموزش های فنی و حرفه ای مناطق روستایی و به ویژه در بین دانش آموزان دختر و همچنین استفاده مؤثر از ظرفیت بخش غیردولتی به عنوان اولویت های این اداره کل برای توسعه آموزش های فنی و حرفه ای در استان نام برد.


علی شیرزادی، مدیرکل نوسازی مدارس استان کردستان نیز در ادامه این جلسه نیز از آمادگی این اداره کل برای ساخت نمازخانه های مدارس استان در موعد مقرر و همچنین ساخت نمازخانه ها و سالن های چندمنظوره در سطح مناطق 16 گانه استان خبرداد.


وی افزود: در دور دوم سفر هیئت دولت به استان ساخت 12 باب آموزشگاه فنی و حرفه ای، در دور سوم سخت 8 باب و در سفر پرخیر و برکت مقام معظم رهبری نیز ساخت یک باب آموزشگاه به تصویب رسید که هم اکنون عملیات ساخت 14 باب از این تعداد آغاز شده و تا مرز 50درصد پیشرفت فیزیکی نیز پیش رفته است.


شیرزادی اظهار داشت: عملیات ساخت سایر طرح های نیز در دستور کار قرار گرفته و علاوه بر ساخت مراکز فنی و حرفه ای به صورت سالانه نیز تجهیزات مورد نیاز آنان خریداری می شود.


وی تصریح کرد: در سال تحصیلی گذشته بیش از هفت میلیارد ریال تجهیزات مورد نیاز آموزشگاه های فنی و حرفه ای استانم خریداری و در اختیار آنان قرار گرفت و در سال جاری نیز این میزان اعتبارات با رشدی مناسب به هشت میلیارد ریال خواهد رسید.


پایان پیام/
 

کد خبر 163091

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha