جلیل سیدی، سرپرست اداره کتابخانه های عمومی شهرستان سقز از فعالیت 10 کتابخانه عمومی مشارکتی روستایی در این شهرستان خبر داد و به خبرنگار شبستان گفت: این کتابخانه ها در روستاهای باشماق، سنته، ایرانخواه، کندلان، بغده کندی، یازییبلاغی، گوره قلعه، سراب، میرده و بسطام واقع هستند.
وی با اشاره به عضویت بیش از 2 هزار نفر در کتابخانه های عمومی مشارکتی روستایی در سقز، عنوان کرد: علاوه بر 10 کتابخانه مذکور، تعدادی دیگر در نوبت اخذ مجوز قرار دارند که پس از تائید نهاد کتابخانه های عمومی کشور راه اندازی می شوند.
سیدی از طرح کتابخانه های عمومی مشارکتی به عنوان حرکتی ماندگار در توسعه فرهنگ کتابخوانی نام برد و افزود: نهاد کتابخانه های عمومی کشور با اجرای این طرح گام بسیار مهمی در توسعه فرهنگ کتابخوانی برداشته است.
سرپرست اداره کتابخانه های عمومی شهرستان سقز بیان کرد: از آنجا که ساخت و راه اندازی کتابخانه های عمومی نهادی در روستاها به زمان و هزینه زیادی نیاز دارد لذا ایجاد کتابخانه هایی با مشارکت مردم می تواند این خلاء را پر کند.
وی با بیان اینکه قشر عظیمی از جمعیت شهرستان سقز در روستاها ساکن است، گفت: فراهم سازی زمینه های دسترسی آسان به کتاب و توسعه فرهنگ کتابخوانی در میان روستاییان امری ضروری است.
سیدی بر لزوم همکاری بیشتر دهیاری ها و شوراهای اسلامی روستایی به منظور راه اندازی کتابخانه های عمومی مشارکتی تاکید کرد و اظهار داشت: در صورت تامین فضای لازم و تجهیزات سخت افزاری از سوی مسئولان و مردم، می توان زمینه ایجاد کتابخانه مشارکتی را در روستاها فراهم کرد.
سرپرست اداره کتابخانه های عمومی شهرستان سقز عنوان کرد: نهادینه کردن فرهنگ کتابخوانی در جامعه ارتباط مستقیمی با توسعه فرهنگی دارد بنابراین باید این فرهنگ مطلوب در میان تمام اقشار جامعه رواج پیدا کند.
وی به فعالیت سه کتابخانه عمومی مشارکتی دیگر در شهر سقز اشاره و اضافه کرد: هم اکنون کتابخانه های عمومی مشارکتی با همکاری ادارات هلال احمر و زندان ها و همچنین دانشگاه علمی کاربردی در حال فعالیت است و خوشبختانه با استقبال عمومی مواجه شده اند.
پایان پیام/
نظر شما