به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، مهندس کرامت نرگس نژاد، معاون عمرانی استانداری کرمانشاه، عصر روزگذشته(10 بهمن) در جلسه گردهمایی شهرداران استان، با بیان اینکه کار شهرداری دارای مزیت های خاص خود است، گفت: شهرداران و کارکنان شهرداری به صورت مستقیم با افراد جامعه ارتباط دارند لذا این نهاد به لحاظ ایفای دو نقش برون و درون سازمانی با هیچ دستگاه دیگری قابل مقایسه نیست.
وی خاطر نشان کرد: کار شهرداری به لحاظ خدمات دهی با دیگر دستگاه ها متفاوت است و خدمات شهرداری 24 ساعته است که تعطیلی ندارد.
معاون عمرانی استانداری کرمانشاه، مجهز بودن شهرداران به دانش و آگاهی را برای مواجهه با کار سخت، رمز موفقیت آنان عنوان کرد و اذعان داشت: حرکت در این راستا منجر به افزایش طاقت و توان شهرداران برای کارکردن در محیط سخت و از سوی دیگر منجر به ارائه خدمات دهی بیشتر و مطلوب تر به مردم می شود.
وی با بیان اینکه یک شهردار هوشمند و با دانش قادر است عوامل مختلف و تاثیرگذار را برای مشارکت در توسعه و آبادانی شهر به کار گیرد، ادامه داد: مردم بزرگترین و ارزشمندترین گروه هدف در جامعه برای شهرداران هستند لذا شهرداری زمانی در کار خود موفق خواهد بود که قادر به جلب مشارکت و همراهی مردم در عرصه های ساخت و ساز و عمران شهری باشد.
نرگس نژاد، تصریح کرد: زمانی که مردم به این باور برسند، مشارکت و همراهی آنان در برنامه های توسعه ای اثرگذار است و با تمام وجود نهایت تلاش و کوشش خود را در زیبایی، پاکیزگی و بهداشت شهر به کار می گیرند.
وی ارائه آموزش و اطلاع رسانی به مردم در برنامه های عمران شهری از سوی شهرداران را بسیار مهم و با اهمیت عنوان کرد و گفت: با اطلاع رسانی، ارائه آموزش و آگاهی بخشیدن به مردم، مشارکت آنان در عرصه های مختلف حاصل خواهد شد زیرا در این صورت مردم همان طور که در منازل خود حس مشارکت دارند در جامعه نیز مشارکت خود را نشان خواهند داد و شعار شهر ما، خانه ما به یک باور عمومی تبدیل می شود.
این مقام مسئول، یکی از شاخص های ارزیابی عملکرد شهرداران را میزان تلاش آنان در جذب سرمایه گذاری بیان کرد و افزود: سیاست ها و برنامه های شهرداران باید تشویقی باشد لذا شهرداران باید با اجرای این برنامه سرمایه گذاران را به سرمایه گذاری بیشتر و گسترده تر در عمران شهری ترغیب و تشویق کنند.
معاون عمرانی استانداری کرمانشاه، خاطر نشان کرد: یک ساختار موفق در شهرداری به دنبال ایجاد یک محیط شاداب، آرام، دلنشین و بدون تنش است زیرا در چنین محیطی است که خدمات بیشتری به مردم ارائه می شود.
وی همچنین با تاکید بر برقراری یک ارتباط صمیمی و دوستانه بین شهردار و پرسنل شهرداری ها، ادامه داد: شهرداران باید کرامت و حرمت پرسنل خود را حفظ کرده و رعایت کنند و دقت داشته باشند که حرکت در این مسیر منجر به تبدیل شدن شهرداری به یک سیستم پویا و فعال خواهد شد.
مهندس نرگس نژاد، همچنین خواستار تلاش و کوشش شهرداران در جهت زیبا سازی سیما و چهره شهر شد و اظهار کرد: شهرداران باید تلاش کنند تا سرانه فضای شهری خود را افزایش دهند و در این راستا برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت خود را ارائه کنند.
وی با بیان اینکه اعضای کمیسیون ماده 5، آماده همکاری نزدیک و تنگاتنگ با شهرداران جهت توسعه و عمران شهری است، تصریح کرد: در حال حاضر بستر و شرایط لازم برای حرکت به سمت توسعه و عمران شهری با توجه به دیدگاه های اعضای کمیسیون ماده پنج استان فراهم است و شهرداران در این راستا موظف به تعریف پروژه های بزرگ و تاثیرگذار برای شهرهای خود هستند زیرا این موضوع از یکسو منجر به زیباسازی و از سوی دیگر ایفای نقش های مختلف توسط شهرهای استان می شود.
معاون استاندار کرمانشاه، خط قرمز فعالیت شهرداران را توجه آنان به احداث پارگینگ اعلام کرد و گفت: شهرداران در ساخت و سازها باید به احداث پارگینگ توجه ویژه ای داشته باشند زیرا ساختمان بدون پارگینگ منجر به ایجاد ترافیک و مشکل در ترددها می شود.
وی با تأکید بر توجه ویژه شهرداران به احداث پارکینگ های عمومی در شهرها، خواستار توجه آنان به کیفیت و کمیت پروژه های اجرایی در شهر شد.
در ادامه این جلسه مدیران کل دفاتر شهری و فنی استانداری در خصوص کلیات شهرسازی، مسائل شهرداری ها و پیشرفت فیزیکی پروژه های شهری گزارشاتی را ارائه کردند.
گفتنی است، در پایان این همایش انتخابات تعیین نماینده شهرداران استان جهت معرفی به سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور انجام گرفت.
پایان پیام/
نظر شما