افزایش قیمت در نهایت به ضرر تولید کننده است

دبیرانجمن کیفیت گفت: افزایش قیمت نهایی کالا از سوی تولیدکنندگان تاثیری در بهبود شرایط آنها ایجاد نمی کند و مصرف‌کننده نیز با مشکلاتی همراه و به ضرر تولیدکننده می‌شود چون محصول تولیدی از سبد خانوار حذف می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، سعید امامی گفت: بهتر است تولیدکنندگان به‌جای افزایش قیمت تولیدات، در مسیر حل دائمی مشکلات از جمله افزایش بهره‌وری، کنترل ضایعات و جلوگیری از پرت زمان، انرژی و نیروی انسانی اقدام کنند، چراکه افزایش قیمت محصولات سود مقطعی را نصیب تولیدکننده می‌کند.


وی ادامه داد: اگر افزایش قیمت محصولات تولید‌کننده‌ها مورد موافقت سازمان مربوطه قرار گیرد و اثربخشی نیز داشته باشد، زودگذر است و اثر دائمی و پایداری نخواهد داشت و این، همان موردی است که باید مدنظر تولیدکننده و صنعت‌گر قرار گیرد.
 

نقطه توقف رشد تولید در قطع واردات است

دبیر انجمن کیفیت با تاکید بر این که نقطه توقف رشد تولید در قطع واردات است، گفت: اگر واردات قطع شود رشد تولید به طرز چشم‌گیری متوقف خواهد شد و انگیزه برای رقابت با رقبای خارجی از بین می‌رود.


امامی با اشاره به صنعت خودرو تصریح کرد: این اتفاق در صنعت خودرو افتاد چرا که با مانع شدن بر سر راه واردات خودرو، تولیدکنندگان داخلی انگیزه‌ای برای رشد تولیدات خود نداشتند چون مانعی بر سر راه فعالیت خود نمی‌دیدند.


وی افزود: تولیدکننده باید بداند که چاره مشکلات او قطع و یا کاهش واردات نیست بلکه باید او این توان را در خود ایجاد کند که تولیدات خود را با رشد چشم‌گیری پیش ببرند.


دبیر انجمن کیفیت، استفاده از راهکارهایی نظیر افزایش تعرفه با هدف کاهش واردات را در این مسیر موثر ندانست و گفت: تولیدکننده فقط با بهبود کیفیت کالای خود می‌تواند مصرف‌کننده را به سمت کالای داخلی سوق دهد.


پایان پیام/

 

کد خبر 162428

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha