معصومه معصومیان، معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان همدان، به خبرنگار شبستان گفت: درحال حاضر بیش از 10 هزار دانش آموز دارای نیازهای ویژه در سطح مراکز ابتدایی در کنار دانش آموزان عادی مشغول به تحصیل هستند که با شناسایی و مداخله به موقع می توان در جهت افزایش عملکرد بهتر این کودکان گامی بلند و اساسی برداشت.
وی افزود: عنایت کامل به کودکان یک جامعه که از مهم ترین مسائل و بهترین سرمایه گذاری برای آینده آن جامعه محسوب می شود، تدوین برنامه های جامع آموزشی، تشخیصی و توانبخشی از مهم ترین برنامه های معاونت ابتدایی در جهت مداخله و تشخیص به موقع در ارتباط با اختلالات رفتاری، شنوایی و بینایی و ناتوانی یادگیری است.
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان همدان تصریح کرد: بیشتر اختلالات گفتاری و شنوایی در دوران کودکی قابل درمان است و غفلت و مسامحه در زمینه شناسایی دانش آموزان و کودکان دارای نیازهای ویژه باعث عدم دریافت و برخورداری از تجارب لازم اجتماعی، فرهنگی، آموزشی و نظایر آنها و سبب نوعی عقب ماندگی ذهنی در این گونه کودکان می شود.
معصومیان یادآور شد: ارائه خدمات بهداشتی پیشگیرانه به کودکان، ارائه خدمات تغذیه ای به تمامی کودکان پیش دبستانی، دانش فزایی مدیران و مربیان پیش دبستانی در زمینه کودکان استثنایی و ویژگی های آنان، از اقدامات کارشناسی پیس دبستانی اداره کل آموزش و پرورش است.
وی اظهار داشت: تا کنون کارگاه آموزش پیشگیری از معلولیت ها به میزان دو هزار و 400 نفر ساعت برای تمامی مربیان و مدیران مراکز پیش دبستانی برگزار شده است.
پایان پیام/
نظر شما