بانک اطلاعاتی هیئت های مذهبی در خوزستان ایجاد می شود

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، از ایجاد بانک اطلاعاتی هیئت های مذهبی و شورای قرآنی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر سید محمدعلی پورموسوی، معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، شب گذشته(10 بهمن) در جلسه کارگروه فرهنگی اجتماعی که در استانداری خوزستان برگزار شد، گفت: لازم است هیئت‌های عزاداری از نظر رفتار‌های دینی، نوحه‌خوانی، اشعار مورد استفاده و مواردی مانند آن آسیب‌شناسی شده و فرهنگ‌سازی لازم در این زمینه انجام شود.

 

وی، از ایجاد بانک اطلاعات هیئت‌های مذهبی خوزستان، با هدف توان‌افزایی‌، شناسایی، هدایت و نظارت خبر داد و افزود: با راه اندازی این بانک، امکاناتی در اختیار هیئت‌های مذهبی قرار می گیرد و در این زمینه نیازمند ایجاد بانک برای شناسایی هیئت‌ها و مشخص شدن هزینه‌های آنها هستیم تا این هزینه‌ها در بودجه فرهنگی سفرهای هیئت دولت لحاظ شوند.

 

پورموسوی، با بیان اینکه بیش از دو هزار هیئت مذهبی در خوزستان فعال هستند، تصریح کرد: به زودی هیئت‌های مذهبی استان شناسنامه‌دار می‌شوند و پس از آمارگیری از آنها، یک هزار هیئت برتر استان مشخص می شود.

 

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، با اشاره به اینکه ظرفیت‌های قرآنی بسیاری در خوزستان وجود دارد، اضافه کرد: به زودی با هدف سامان‌دهی برنامه‌ها و فعالیت‌های قرآنی و پیشگیری از دوباره‌کاری، شورای قرآنی در خوزستان راه‌اندازی و همه فعالیت‌های قرآنی استان در این شورا انجام می شود.

 

وی از نام‌گذاری یک روز از سال به نام خوزستان و درج آن در تقویم کشور خبر داد و خاطرنشان کرد: (5 دی) تاریخ پیشنهادی برای نام‌گذاری این روز می باشد و این مسأله اکنون در حال بررسی و پیگیری است.

 

همچنین سردار حبیب سعیدی‌فر، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خوزستان، اظهار داشت: در روز (5 دی‌) سال 59 پس از اینکه حمله دشمن به منطقه متوقف شد و دفاع مردمی صورت گرفت، تعدادی از خوزستانی‌ها به همراه شهید علم‌الهدی به خدمت امام خمینی(ره) رسیدند که آن روز را گرامی می‌داریم و می‌خواهیم به عنوان روز خوزستان نام‌گذاری شود.


وی عنوان کرد: استان خوزستان در دوران 8 سال دفاع مقدس آسیب‌های بسیاری دید، پس از آن خوزستان باید طلایه‌دار حرکت در جهت نوسازی می‌شد ولی متاسفانه آن گونه که باید کار نشده است.

 

وی بیان کرد: در سال 86 پیشنهادی به دفتر مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه در تقویم کشور روزی به نام "روز خوزستان" در نظر گرفته شود، ارسال شد، امسال هم این طرح دوباره پیشنهاد شد و قرار بر این است که همه اقشار جامعه و دستگاه‌های اجرایی نسبت به بازسازی هویت خوزستان اقدام کنند و یک نماد وحدت در استان ایجاد شود.

 

سردار سعید‌فر، با بیان اینکه در این روز و پس از ثبت در تقویم، خوزستانی‌ها از هر قوم و زبانی به خدمت مقام معظم رهبری می‌رسند و روز (5 دی) را ارج می‌نهند، اذعان داشت: برای ثبت روز خوزستان در تقویم کشور لازم است همه مسئولان استان همکاری کنند.

 

حجت‌الاسلام محمدحسین بلک، مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان، نیز در این جلسه تأکید کرد: لازم است هیئت‌های مذهبی استان شناسنامه‌دار شده و اطلاعات آنها در سامانه‌ای الکترونیک ثبت شود و بانک اطلاعاتی جامعی از آنها در اختیار داشته باشیم.

 

وی یاد آور شد: مسئله دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد بحث آموزش هیئت‌های مذهبی است و لازم است در طول سال برای مسئولان و خدام هیئت‌های مذهبی دوره‌هایی آموزشی برگزار شود.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان ادامه داد: به زودی یک هزار هیئت مذهبی خوزستان به عنوان هیئت‌‌های برتر انتخاب و پس از آن، فعالیت‌ها و وظایف فرهنگی مشخصی به آنها واگذار می‌شود، این هیئت‌ها به عنوان بازوان فرهنگی عمل می‌کنند و به همین دلیل لازم است مورد حمایت‌ قرار گیرند.

 

در ادامه حجت‌الاسلام سید لطف‌الله سپهر، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، در خصوص ایجاد بانک اطلاعات مفاخر و مشاهیر استان خوزستان گفت: برای جمع‌آوری این اطلاعات از موجودی اطلاعات ثبت شده در مجموعه‌های دانشگاهی و دیگر مجموعه‌های استانی استفاده می‌شود و تیم ویژه‌ای برای این کار در نظر گرفته شده که با استفاده از اطلاعات موجود، اطلس فرهنگی خوزستان در حال تدوین است و مقدمات اولیه آن فراهم شده است.

 

وی با اشاره به ساخت فیلم سردار شهید علی هاشمیریال تصریح کرد: برای همه کارگردانان، نویسندگان و تهیه‌کنندگانی که در ژانر دفاع مقدس فعال هستند، فراخوان ارسال شده و در مرحله بعد بهترین اثر با مشورت مسئولان استان انتخاب و معرفی می شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 16232

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha