قاسم عزیز زاده گرجی، مدیر کانون پرورش فکری مازندران، امروز(23 مرداد) در حاشیه جلسه کمیته اطلاع رسانی جشنواره با بیان این خبر به خبرنگار شبستان گفت: با رایزنی های به عمل آمده در بخش بین الملل این جشنواره 14 قصه گو از کشورهای پاکستان، کانادا، امریکا، افریقای جنوبی، سوئد، اسپانیا، آلمان، فیلیپین، هند، کنیا، افغانستان، زیمباوه، روسیه و عراق جهت شرکت در این جشنواره اعلام آمادگی نمودند.
وی تصریح کرد: در کشور افغانستان با ایجاد دبیرخانه فرعی، جشنواره قصه گویی رضوی، 40 اثر برگزیده ازسوی این دبیرخانه به دبیرخانه اصلی ارسال شد.
گرجی با بیان اینکه بخش بین الملل جشنواره به نسبت سال قبل از رشد قابل ملاحضه ای همراه بوده است، مهم ترین رویکرد جشنواره بین المللی قصه گویی رضوی را چه در بخش ملی و چه فراملی ایجاد فضای رضوی در داخل و خارج از کشور و ترویج معارف الهی عنوان کرد.
این مسئول، یکی دیگر از توفیقات کیفی این جشنواره را برگزاری جشنواره های استانی خواند و خاطر نشان کرد: امسال کانون پرورش فکری استان البرز نیز این جشنواره را به صورت استانی برگزار نمود که برگزیدگان خود را به جشنواره کشوری معرفی کرد.
دبیر جشنواره بین المللی قصه گویی رضوی اظهار کرد: در بخش آثار ارسالی که تا کنون به جشنواره رسید، استان مازندران بیشترین آثار را ارسال داشت که مراکز قائمشهر با 100 اثر، چالوس 100 اثر و کیاکلا با 90 اثر بیشترین آمار قصه گویی را تا کنون داشته اند.
وی از داوری این جشنواره در دو بخش مقدماتی و نهایی خبر داد و گفت: در مرحله اول 12 داور آثار سه بخش کودک، نوجوان و بزرگسال را داوری و 3 داور در بخش نهایی جشنواره، قصههای برگزیده را مورد ارزیابی قرار خواهند داد.
مدیر کانون پرورش فکری مازندران از فعالیت مراکز فرهنگی و هنری این استان جهت شرکت در سایر جشنواره های رضوی خبر داد و فعالیت های صورت گرفته در این مراکز را به نسبت سال گذشته چشمگیر عنوان کرد.
پایان پیام/
نظر شما