به گزارش خبرگزاری شبستان،حمیدرضا پگاه» بازیگر سینما اظهار داشت: بعضی از مدیران دیدگاه هنری و مردمی دارند اما بعضی دیگر به عنوان رفع تکلیف به سینمای دفاع مقدس نگاه میکنند درهر صورت آنچه به نظر میرسد مهجور بودن این سینما نزد سینماگران است.
وی ادامه داد: سینمای دفاع مقدس جزو گونههای پرهزینه سینما به شمار میرود و متولیان آن باید برنامهریزی و تمهیداتی را برای تضمین فروش، جذابیت و مخاطبپذیری درنظر بگیرند.
به گفته وی، باید بپذیریم که آثار ناشی از جنگ در زندگی روزمره مردم تاثیر مسقیم داشته و هیچگاه تبعات جنگ را چه خوب و چه بد، تفسیر و آسیبشناسی نمیکنیم تا بتوانیم برای هنر سینما که ماندگاری دفاع مقدس و ارزشهای آن را به خوبی میتواند منتقل کند برنامهریزی مخاطبپسندی داشته باشیم.
بازیگر فیلم سینمایی «قلادههای طلا» با بیان اینکه متاسفانه جریان سینمای دفاع مقدس امروز را اگر با دهههای پیشین مقایسه کنیم به شدت عقب هستیم، اضافه کرد: برنامهریزی و حمایتها در بخش تولید فیلمنامه و خلاقیت هنری آثار از مسئولین و مدیران فرهنگی نمیبینیم و یکی از دلایل آن عدم استفاده از فعالیتهای بخش خصوصی و مشارکت این بخش است.
وی معتقد است، موضوع مهم فیلمنامه هم مثل همه مراحل تولید باید جدی گرفته شود و اگر نویسنده اثر با فراغ بال، ایده تولید نکند موضوعات و فیلمها هیچگاه به مرز ارزشمندی نخواهند رسید.
پگاه تصریح کرد: ما فیلمهای خوش ساخت اکشنی نداشتهایم و این هم برمیگردد به ضعف تکنولوژی صنعت سینمای کشور که نتوانسته برای تولید در هر ژانری به خوبی برنامهریزی کند و زمینه پیشرفت را به وجود بیاورد.
بنا بر گزارش سوره سینما،وی در ادامه افزود: شاید دید مسئولین ما که فقط از یک دریچه به دفاع مقدس نگاه میکنند ضربه بزرگی به سینما وارد کرده است، درحالی که مخاطب دهه 60 را با مخاطب امروز سینما باید از هم تفکیک کنیم.
این هنرمند با انتقاد از برگزاری جشنوارههای متعددی که در عرصه سینما برگزار میشود، تصریح کرد: جشنوارهها کمکی به کیفیت فیلم و تولید نمیکنند و فقط نمایش فیلمها را پی میگیرند و من شخصا با برگزاری جشنوارهها مخالفم چراکه تولید فاخر و مطلوب است که به مخاطبپذیری کمک میکند نه برگزاری جشنوارههای متعدد که اکثرا هم نتیجهای در پی ندارد.
پایان پیام/
نظر شما