به گزارش خبرگزاری شبستان، بایرامی در این کتاب فضایی واقعی را پیش چشم خواننده مینهد و او را با خود به عمق داستان میبرد و در زیر و بم ماجراها و توصیف جزیئات او را با خود شریک میکند.
راوی به عنوان شخصیکه ناظر بر همه رویدادهاست، به بیان ماجرا میپردازد. ماجراییکه در نزدیکی مرز عراق رخ میدهد. یکگردان، خاکریز، سنگر و افرادی که جان برکف در راه دفاع از خاک و سرزمین خود هر شرایطی را تحمل میکنند.
روز اول از این هفت روز، وقتی قهرمان داستان از خواب بیدار می شود، شاهد غوغایی است که کیلومترها جلوتر، در خط مقدم برپا شده، و دود و غبار ناشی از انفجار های پیاپی همه جا را فرا گرفته است. چند ساعتی که میگذرد، کمکم همه یگانهای حاضر در منطقه شروع به عقب نشینی میکنند، آن هم با چه عجلهای، چنان چه همه سلاحها و تجهیزات را جا میگذارند و فقط فرار میکنند.
سرباز داستان، با وجود ترس از اتفاقات پیش رو، اما به علت احساس مسئولیت شدیدی که دارد، حاضر به ترک منطقه تا رسیدن دستوری از فرمانده یگانش نیست و میماند. ماندنی که هر چند، به ضررش تمام میشود. ناگهان صدای شنی تانکها بلند شده، و او میبیند که تانکهای دشمن، به صد متری آنها رسیدهاند، و از اینجا به بعد، کتاب به روایت یک فرار تبدیل میشود...
«هفت روز آخر» به عنوان برنده بهترین خاطره ادب پایداری در طول 20 سال انتخاب شده است.
گفتنی است، چاپ دوازدهم این کتاب در 144 صفحه، قطع رقعی و در تیراژ 2500 جلد و با قیمت 3900 تومان، با تغییر جلد منتشر شده است.
پایان پیام/
نظر شما