به گزارش خبرنگار شبستان، مراسم رونمایی از چهار نرمافزار قرآنی به همراه طرح نمایشگاه مجازی قرآن با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در محل بیستمین نمایشگاه قرآن کریم برگزار شد.
در این مراسم، تهیهکننده نرمافزار قرآنی معجزه با اشاره به فعالیت 15 ساله مؤسسه روزگار طرفه و تجربه دولتهای مختلف، وزارت ارشاد دولت دهم را دورانی طلایی برای فعالیت در حوزه دیجیتال توصیف کرد.
وی درباره نرمافزار معجزه گفت: طی بررسیهای انجامشده به این نتیجه رسیدیم که 80 تا 90 درصد مخاطبان معنای قران را نمیدانند، به همین خاطر اولین کتاب صوتی با ترجمه قرآن را منتشر کردیم.
بادکوبه بهرهگیری از ترجمه قرآن مرحوم طاهره صفارزاده و همچنین صدای دوبلورهایی چون شیرزاد و جلیلوند را از ویژگیهای منحصر به فرد نرمافزار معجزه دانست و به کاملشدن 30 آلبوم این نرمافزار با حمایت علیزاده، رییس مرکز توسعه فناوریهای دیجیتال وزارت ارشاد تأکید کرد.
بادکوبه با اشاره به اینکه مخاطب اصلی معجزه ایرانیان مقیم اروپا و آمریکا هستند از فرهنگسازی حوزه دیجیتال در وزارت ارشاد تقدیر کرد.
وی همچنین با اشاره به فعالیت وزارت ارشاد در زمینه فرهنگسازی حوزه دیجیتال گفت: وزارت ورزش، مجلس شورای اسلامی و صدا و سیما به پیروی از ارشاد فعالیت در این زمینه را آغاز کردهاند.
در این مراسم، حسینزاده، تولیدکننده نرمافزار مکنون گفت: پس از نرمافزار سلسبیل که سه جایزه بینالمللی دریافت کرد تصمیم گرفتیم نرمافزاری سادهتر با محیطی جذابتر تهیه کنیم تا برای همه اقشار جامعه مورد استفاده باشد.
مختومی، تهیهکننده نرمافزار الحانالذاکرین، دیگر سخنران این مراسم بود که با اشاره به خلأ موجود در زمینه منابع آموزشی مداحی گفت: تجربه دورههای آموزشی مداحی نشاندهنده ناآشنایی فعالان این حوزه با آواز و ردیفهای موسیقی ایرانی داشت.
وی الحانالذاکرین را آغازگر حرکتی انتحاری در زمینه ورود موسیقی در عرصه مداحی دانست و به آموزش ردیف آوازی ایرانی و 190 گوشه در این نرمافزار اشاره کرد.
تلاوت، دیگر نرمافزار معرفیشده در این مراسم بود که یوسفی مسئول تهیه آن گفت: در نرمافزارهای آموزش قرآن که تاکنون منتشر شده اساتید مطرح کشور حضور نداشتند اما ما با بهرهگیری از بهترین اساتید کشور دورههای روخوانی، صوت و لحن، روش ترجمه، تفسیر ترجمه گویشی و بسیاری از عناوین دیگر را در این نرمافزار گنجاندیم.
وی سادهسازی رسمالخط عثمان طاها را از دیگر ویژگیهای منحصر به فرد این نرمافزار توصیف کرد.
خادم، مجری طرح نمایشگاه مجازی قرآن در این مراسم هدف از این طرح را امکان دسترسی علاقهمندان به نمایشگاه قرآن بدون محدودیت زمانی و مکانی در فضای مجازی دانست و افزود: تهیه 1500 دقیقه کلیپ تصویری و تصاویر پانورامای متعدد از بخشهای مختلف نمایشگاه از جمله ویژگیهای این طرح است.
پایان پیام/
نظر شما