آخرالزمان آغاز تاریخ جهانی بشریت است

کارشناس مذهبی نشست بخش دانشگاهی با اشاره به نگاه نابودگرانه برخی ادیان به آخرالزمان گفت: این دوران تبلور اوج عقلانیت بشری است.

به گزارش خبرنگار شبستان، حجت الاسلام سیدمحمد قائم مقامی، کارشناس نشست بخش دانشگاهی با موضوع مقایسه اندیشه ای مسیحیت، یهود و اسلام درباره آخرالزمان گفت: بلااستثنا اغلب ادیان جهانی و حتی برخی از مذاهب غیرابراهیمی همچون بودایی، هندو در مورد پایان جهان صحبت کرده اند.

وی با اشاره به گستردگی توجه به مساله آخرالزمان در میان سایر ادیان خاطرنشان کرد: این مساله به قدری مهم فطری و مبتلا به است که موضوع خداوند معاد و آخرت دارای اهمیت بوده و اکثر مذاهب به مساله آخرالزمان اشاره کرده اند.

قائم مقامی با اشاره به اختلاف نظر ادیان در نحوه انتقال این جهان به جهان دیگر تصریح کرد: نگاه مختلف مکاتب به آخرالزمان دقیقاً سرچشمه گرفته از نگاه توحیدی و معادگونه آنان است.

 

وی با اشاره به حقیقت وجود اخرالزمان به عنوان یک واقعیت علمی افزود: پایان زمان و دوران آخرالزمان مقدمه ای برای روز معاد و رستاخیز بوده از این روست همه انبیاء و حکیمان از آن صحبت می کنند.

قائم مقامی با اشاره به نظر اسلام به عنوان دین برگزیده الهی خاطرنشان کرد: نگاه اسلام ناب یعنی اسلامی که مجریان آن اهل بیت (ع) بودند به آخرالزمان مبتنی بر پیروزی و حاکمیت جریان حق توحیدی و الهی بر سراسر جهان است.

وی ادامه داد: سرانجام تاریخ جهان با پیروزی جریان حق صورت می گیرد و بشریت به عقلانیت و کمال حقیقی نائل می گردد.

قائم مقامی با اشاره به نگاه عامیانه مردم به آخرالزمان و شکل گیری جهان حق طب همراه با جنگ و خونریزی افزود: در اخرالزمان انسان ولایت الهی را درک می کند و به بیداری و خردمندی کامل می رسد و این دنیای آرمانگونه با کشتار عظیم مردم اتفاق نمی افتد.

 

وی با اشاره به تصویر دین مسیحیت و یهود از معاد و جهان آخرت تصریح کرد: دین مسیحیت تصویری بسیار دور و مبهم و افسانه ای از معاد دارد و یهودیان نیز یکپارچه معاد را نادیده گرفته و خدا را جبار توصیف می کند.

قائم مقامی عنوان کرد: نگاه تاریک مسیحیت به معاد باعث شده تا آخرالزمان را لحظه آغاز قیامت بداند و بحث آرماگدون از همین فکر نشات می گیرد.

وی با اشاره به چگونگی شکل گیری آخرالزمان در بحث آرماگدون خاطرنشان کرد: مسیحیان عقیده دارند سرانجام جهان با جنگ عظیم اتمی میان انسان ها به پایان می رسد. و حضرت مسیح (ع) ظهور می کند و تعداد افراد کم باقیمانده را از زمین انتخاب و برای زندگی هزارساله در آسمانها می برد.

 

قائم مقامی با اشاره به نگاه یهودیت به آخرالزمان افزود: یهودیان عقیده دارند که مسیح (ع) نیامده و به دنبال موعود خود هستند و به عنوان یک دولت موحدخواه حکومت اسراییل را ملجاء ظهور موعود خود می دانند.

وی تصریح کرد: امید اسلام و اهل بیت (ع) به وجود و ظهور امام عصر (عج) نیست بلکه رضایت مندی آنان بر سرانجام نیک و شریعت و بیداری از غفلت بوده که حق را بر عالم پیروز می کند.

شایان ذکر است نشست بخش دانشگاهی چهارشنبه 18 مرداد در سالن شهید رضایی نژاد با حضور جمعی از بازدیدکنندگان بیستم دوره نمایشگاه بین المللی قرآن برگزار شد.

پایان پیام/
 

کد خبر 160888

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha