توصیه های توکلی برای انتخاب رشته دانشجویی

مشاور عالی سازمان سنجش با بیان اینکه داوطلب برحسب تقدم علاقه رشته های را انتخاب کند گفت: بهترین و متخصص ترین مشاور در انتخاب رشته خود داوطلب است.

حسین توکلی مشاور عالی سازمان سنجش درگفتگو با خبرنگار شبستان با بیان اینکه داوطلبین مجاز به انتخاب رشته تا روز 23 مرداد مهلت انتخاب رشته دارند گفت: داوطلبان مجاز باید با توجه به گروه آزمایشی خود دفترچه راهنمای انتخاب رشته را از سایت سازمان سنجش و یا باجه های پست دریافت کنند.

 

وی با اشاره به اینکه داوطلبان دفترچه راهنما را مطالعه و رشته های بدون محل موردعلاقه را انتخاب کنند خاطرنشان کرد: داوطلبان رشته ها را در حد علاقه انتخاب و سپس درباره رشته های انتخابی تحقیق و اطلاعات دریافت کنند.

 

توکلی با تاکید بر اینکه داوطلب رشته را برحسب علاقه خلق و روان شخصیتی استعداد و دوری و نزدیکی مکان تحصیل انتخاب کند تصریح کرد: داوطلبان باید به این مساله که پس از فراغت از تحصیل بازار کار و ادامه تحصیل در آن رشته را ارزیابی کند توجه زیادی داشته باشد.

 

توکلی با بیان اینکه دانشجویان یا فارغ التحصیلان رشته موردعلاقه داوطلب می تواند به عنوان بهترین راهنما باشد اظهار کرد: سازمان سنجش و آموزش کشور ویژه نامه انتخاب رشته که حاوی اطلاعات بسیار خوب و ارزشمند برای راهنمایی داوطلبان ارایه داده است همچنین کتاب آینده انتخاب رشته که مفاد این کتاب می تواند راهنمای بسیار خوبی برای داوطلبان خانواده ها و مشاوران و کارشناسان باشد.

 

مشاور عالی سازمان سنجش با اشاره به اینکه گزینش بومی یکی امتیاز خوب برای داوطلبان است اظهار کرد: داوطلب برحسب تقدم علاقه رشته ها را انتخاب کند و اگر رشته موردعلاقه نزدیک به شهر یا استان داوطلب است از امتیازات بومی استفاده کند.

 

توکلی با تاکید بر اینکه داوطلب هنگام انتخاب رشته مشکلات معیشتی و رفت و آمد را در نظر بگیرد خاطرنشان کرد: به داوطلبان توصیه می شود استان، ناحیه و یا قطب بومی خود را انتخاب کنند و یا اگر بستگانی در شهر یا استانی دارند اولویت را با آن استان قرار دهند.

 

وی افزود: داوطلبان باید توجه داشته باشند که همه جا خوابگاه ندارد و در انتخاب رشته و کدمحل دقت کنند چرا که تغییر رشته یا انتقال تقریباً غیرممکن است.

 

توکلی با توصیه به اینکه داوطلبان توجه داشته باشند تحصیل در دوره پیام نور، شبانه و غیرانتفاعی منوط به شهریه است تصریح کرد: داوطلبان به جنس پذیرش دانشگاه حتماً توجه کنند برخی از دانشگاهها فقط پذیرش از خواهران یا برادران دارد.

 

وی ادامه داد: داوطلب همچنین باید به مقطع رشته خود که تا چه مقطعی می تواند ادامه تحصیل دهد حتماً توجه کند تا پس از انتخاب رشته در سالهای بعد حسرت نخورد.

 

وی با تاکید بر اینکه از نظر بنده بهترین و متخصص ترین مشاور برای انتخاب رشته خود داوطلب است اظهار کرد: داوطلب پس از مطالعه دفترچه و ظرفیت های جدید و دریافت اطلاعات برحسب علاقه، کد رشته محل های انتخابی خود را در فرم الکترونیکی انتخاب رشته درج کنند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 160721

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha