صحبت از تغییر مجری انتخابات رقم‌زدن حوادثی همانند 88 است

پورمختار با اشاره به صحبت‌هایی مبنی بر برگزاری انتخابات از سوی نهادهای غیر از دولت گفت: این سخنان ایجاد تردید و شبهه در اصل انتخابات و رقم‌زدن حوادثی همانند سال 88 است.

محمدعلی پورمختار، رییس کمیسیون اصل نود قانون اساسی با اشاره به بحث‌هایی در جامعه مبنی بر اصلاح قانون انتخابات به خبرنگار پارلمانی شبستان گفت: کسانی که بحث تغییر و اصلاح قانون انتخابات را مطرح می‌کنند به نحوی خواسته یا ناخواسته آدرس‌های غلط می‌دهند.

وی اظهار کرد: این افراد راجع به شورای نگهبان نیز همین حرف‌ها را می‌زنند که شورای نگهبان نباید ار انتخابات دخالت کند و نظارت‌اش باید محدود به نظارت استصوابی باشد و در اجرا نباید دخالت کند، در صورتی که جایگاه شورای نگهبان معلوم است.

پورمختار ادامه داد: همین افراد این بحث را راجع به مرجع برگزاری انتخابات نیز مطرح کرده‌اند که وزارت کشور نباید این کار را انجام دهد و انتخابات را برگزار کند.

وی بیان کرد: ما اگر کمیسیون ویژه را تشکیل دهیم که نمایندگان بخش‌های مختلف نیز حضور داشته باشند باز هم فردی که رأی نمی‌آورد و یا رأی‌اش کم می‌شود، اگر اتفاقی بیفتد همین ها را متهم می‌کند یعنی فضا عوض نمی‌شود و حفظ جایگاه عوض می‌شود.

رییس کمیسیون اصل نود اضافه کرد: ما باید دیدمان را اصلاح کنیم، اعتقادمان را نسبت به برگزارکننده انتخابات بیشتر کنیم و لازمه ایجاد اعتماد، صحت عمل مرجع برگزاری است، اگر مرجع برگزاری با کمترین و اگر امکان داشته باشد با حذف اشتباهات و تخلفات احتمالی، انتخابات را برگزار کند مطمئن باید باشیم که دیگر کسی راجع به مرجع حرفی نمی‌زند.

وی گفت: مراجع نظارتی باید جدی‌تر و مطمئن‌تر در این قضایا حضور داشته باشند و حرکت کنند.

پورمختار تأکید کرد: درست است قانون انتخابات باید اصلاح شود اما این اصلاح و تغییر نباید در حوزه تغییر مجری برگزاری انتخابات باشد بلکه در حوزه شرایط انتخاب‌شوندگان، کاندیداها و مسایل مربوط به تبلیغات و مسایل مربوط به نحوه احراز رجل سیاسی داشتن برنامه از سوی کسانی که کاندیدای ریاست‌جمهوری هستند.

رییس کمیسیون اصل نود بیان کرد: این بحث‌های مبسوق به سابق است ما در دوره‌ها و سال‌های قبل نیز از یک سال مانده به انتخابات شاهد بودیم برخی افراد این بحث‌ها را همانند پاسداری‌کردن از رأی مردم مطرح می‌کردند، ممکن است بخشی از این افراد نگران باشند ولی فعالیت‌شان بیشتر در راستای فضاسازی برای ایجاد تردید و شبهه در اصل انتخابات است و رقم‌زدن حوادثی همانند سال 88 است.

وی با اشاره به ویژگی‌های برگزاری انتخابات از سوی دولت، گفت: برگزاری انتخابات امر بسیار سنگینی است و امر راحتی نیست که بگوییم یک شورایی این را برگزار کند، بر فرض شود چنین کاری کرد کمیسیون نیز تشکیل شد آیا اینها می‌توانند اجرا کنند؟

وی ادامه داد: برای برگزاری یک انتخابات هزاران نفر باید بسیج شوند و با هم هماهنگ شوند و در عرصه انتخابات حاضر شوند و این را اجرایی کنند.

پورمختار خاطرنشان کرد: وقتی ما امکانی را آماده داریم و حتی بخشداری‌ها و دهیاری‌های ما در دورترین نقطه کشور با آمادگی انتخابات را برگزار می‌کنند دلیلی برای این موضوع که مجری را تغییر دهیم، نیست.

وی گفت: لازمه برگزاری انتخابات از سوی مجری غیر از دولت، ایجاد تشکیلات و هزینه‌های گزافی است که در این عرصه ؟؟؟ و اقتصاد مقاومتی اصلا نباید راجع به آن فکر کنیم.

پایان پیام/

 


 

کد خبر 160666

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha