توسعه گردشگری مذهبی در امامزاده داوود (ع)

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران گفت: باتوجه به اینکه توریسم مذهبی در حال رشد است، به دنبال افزایش گردشگر مذهبی در امامزاده داوود(ع) هستیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از تهران، محمد حسین فراهانی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران، در بازدید از نقاط مختلف روستای امامزاده داوود(ع)، مهمان‌پذیرها و باغ‌های مختلف در غرب تهران گفت: باتوجه به اینکه توریسم مذهبی در کشور در حال رشد است، یکی از مناطقی که برای تهران در این زمینه دارای اهمیت است، امامزاده داوود(ع) است.

 

وی اظهار داشت: با توجه به فضای خوبی که این روستا و منطقه دارد، به دنبال افزایش گردشگر مذهبی به این روستا هستیم، اما این کار را باید با حفظ شاکله قدیمی آن انجام دهیم.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران ادامه داد: این روستا و امامزاده باید با ورود صنعت و تجهیزات جدید همان بافت سنتی خود را حفظ کند.

 

وی با اشاره به اینکه در گذشته برای رفت و آمد از چهارپا استفاده می‌شد، تصریح کرد: مردم امامزاده داوود(ع) را با همان سنت قدیمی خودش می‌شناسند.

 

فراهانی افزود: اگر همان حالت قدیمی این منطقه را حفظ کنیم در جذب گردشگر و توریست بسیار موثر است، اما در حال حاضر امامزاده و این روستا بدلیل مشکلات فراوان برای مردم جذابیت ندارد.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران به بازدید از سفره‌خانه‌ها و مهمان‌ پذیرهای این روستا پرداخت و گفت: ابتدا باید وضعیت و موانع موجود در سر راه توسعه‌یگردشگری در این منطقه را شناسایی کنیم و بعد جلساتی را با مسئولان، دهیار، بخشدار، مسئول اداره اوقاف و سایر مسئولان برگزار کنیم تا راهکارهای موجود در این زمینه را بررسی و اجرایی کنیم.

 

وی با بیان اینکه جذب گردشگر مذهبی برای ما دارای اهمیت است، تصریح کرد: ابتدا باید برای ساماندهی این منطقه به دنبال جذب سرمایه ‌گذار باشیم و این مکان را به عنوان یک نقطه نمونه گردشگری معرفی کنیم.

 

فراهانی پس از بازدید از حرم امام زاده داوود(ع) گفت: این بنا ثبتی است و باید مدیران حرم برای تغییرات آن از سازمان میراث فرهنگی استان تهران مجوز بگیرند، شاید در زیر این بنا اثرهایی وجود داشته باشد که در به دلیل تخریب‌های غیر کارشناسی به آن‌ ها آسیب برسد.

 

در ادامه دهیار این روستا به مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی استان تهران گفت: در این روستا 103 زائر سرا وجود دارد که تنها 35 زائر سرا پروانه بهره‌برداری دارند.

 

داوود گنجعلی ادامه داد: در این روستا گاهی پنج هزار و در روزهای پیک تا 70 هزار گردشگر و زائر می‌آید اما متاسفانه امکانات بسیار کمی در این روستا وجود دارد.

 

وی با بیان اینکه وضعیت بهداشتی فعلی این روستا نسبت به گذشته بسیار بدتر است، افزود: در گذشته امکانات و بهداشت در روستا بهتر بود و مسئولان بیشتربه آن رسیدگی می‌کردند، اما در حال حاضر این روستا از نظر بهداشتی و ساماندهی در وضعیت بسیار بدی به سر می‌برد.

 

پایان پیام/

کد خبر 160651

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha