بار اصلی برگزاری دو سالانه های تجسمی بر دوش انجمن ها

معاون امور هنری گفت: به نظر می رسد که انجمن ها و تشکل ها با توجه به پتانسیل و ارتباطی که دارند کمتر مورد توجه قرار گرفته اند. به نظر من بار اصلی دوسالانه ها باید بر روی دوش انجمن ها و تشکلات صنفی باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان،  نشست صمیمانه معاون امور هنری با فرهیختگان هنرهای تجسمی شامگاه روز گذشته در موزه هنرهای معاصر تهران برگزار شد.


در این نشست هنرمندان رشته های مختلف تجسمی مسائل خود را با حمید شاه آبادی، معاون امور هنری در میان گذاشتند و به تبادل نظر با یک دیگر پرداختند.


شاه آبادی در خصوص این نشست گفت: در طیف های زیادی تشکل ها و انجمن های صنفی وجود دارد و به نظر می رسد که انجمن ها و تشکل ها با توجه به پتانسیل و ارتباطی که دارند کمتر مورد توجه قرار گرفته اند. به نظر من بار اصلی دوسالانه ها باید بر روی دوش انجمن ها و تشکلات صنفی باشد.


وی در ادامه تصریح کرد: نشست امشب برای فرهنگ سازی در زمینه توسعه هنرهای تجسمی شکل گرفت و تلاش شد که ظرفیت ها و قابلیت های خود را در عرصه هنرهای تجسمی شناسایی کنیم. به نظر می آید که بدنه متخصصی در درون حوزه تجسمی ما وجود دارد و می تواند حضور فعال تری برای حل بحران های تجسمی در کشور داشته باشد. در کنار نگارخانه ها مجموعه موسسات، تشکل ها و انجمن های صنفی می توانند چنین نقشی را داشته باشند.


شاه آبادی با تأکید بر لزوم ایجاد ساختاری تازه در اداره کل هنرهای تجسمی گفت: نکته دیگری که باید در ساختار اداره کل هنرهای تجسمی در دوره جدید فعالیت هایش به آن توجه شود، ایجاد 9 بخش مستقل تخصصی در زیر مجموعه این اداره است. یعنی اداره کل باید برای هر یک از 9 رشته تخصصی خودش یک مسئول و یک حوزه تخصصی داشته باشد تا امور مربوط به آن صنف را ساماندهی کند. به عنوان نمونه یک واحدی، یک گروهی، یک اداره ای در زیر مجموعه اداره کل هنرهای تجسمی به عنوان حوزه گرافیک، حوزه مجسمه سازی، حوزه نگارگری داشته باشیم که بتواند با استفاده از پتانسیل ها و ظرفیت های تشکل ها و انجمن ها فعالیت کنند.


شاه آبادی عنوان کرد: انشاالله امسال سالی متفاوت از گذشته در عرصه تعامل و ارتباط با تشکل ها است.


بنا به گزارش روابط عمومی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون امور هنری با اشره به دغدغه برقراری پیوند میان عامه مردم با هنرهای تجسمی گفت: توسعه فضای تجسمی در کشور به رواج تولیدات، مصرف و توزیع جدی این کار بستگی دارد. ما به طور جدی به وجود مکانی به عنوان اکسپوی دائمی می اندیشیم و اقدامات زیادی هم در این حوزه انجام داده ایم. به نظر می آید تمهیداتی که شرایط توزیع، فروش و عرضه آثار هنرهای تجسمی هنرمندان را در داخل و خارج کشور تسهیل کند، قطعا به توسعه آن هنر و معیشت هنرمندان کمک می کند.


وی در خاتمه چاپ و نشر کتاب های هنری را باعث توسعه هنرهای تجسمی دانست و اظهار کرد: کتاب های هنری یکی از موضوعاتی است که می تواند به توسعه هنرهای تجسمی کمک کند. بخش انتشارات در موسسه هنرهای تجسمی امسال تقویت شده و طبیعتا اگر ما توسعه انتشارات را در حوزه کتاب های هنری داشته باشیم قطعا به ترویج این رشته ها کمک کرده ایم.
 

پایان پیام/

کد خبر 160639

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha