به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، ابراهیم عزیزی در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در بندرعباس اظهار داشت: مسوولان مربوطه باید هر چه سریع تر مناطق پرخطر در این بخش را شناسایی و اقدامات لازم را جهت جمع آوری معتادان ولگرد در خیابان ها و انتقال آنها به اردوگاه ستاد مبارزه با مواد مخدر استان انجام دهند.
وی با بیان اینکه دستگاه های اجرایی اعضای این شورا با تعامل و همکاری متقابل باید چهره شهر را تغییر دهند، تاکید کرد: بر این اساس استقرار دستگاه های اجرایی مربوطه در اردوگاه معتادان باید طی مدت زمان دو هفته اجرایی و همه زیرساخت های موجود برای تحقق این امر نیز فراهم شود.
مقام عالی دولت در استان هرمزگان افزود: اردوگاه معتادان یک ظرفیت مناسب برای مدیریت بخشی از نیازهای این بخش در استان است که باید با برنامه ریزی دقیق و مستمر، این مهم اجرایی می شود.
عزیزی با بیان اینکه پاکسازی استان از معتادان خیابانی اراده جدی می طلبد اذعان کرد: اعتبارات همیشه حرف اول را نمی زند و نباید همه چشم ها به تخصیص اعتبارات باشد تا فعالیتی انجام شود.
وی ادامه داد: استان ظرفیت های فراوانی دارد که باید از آنها به نحو مطلوبی استفاده شود که استفاده بهینه از ظرفیت های موجود استان، می تواند نیازهای اساسی را برطرف سازد.
استاندار هرمزگان، همچنین به بلاتکلیفی 800 خودروی توقیفی و مستهلک شدن آنها اشاره کرد و ابراز داشت: مسوولان مربوطه باید در این باره چاره اندیشی کنند زیرا شش ماه از تاریخ توقیف این خودروها می گذرد و باید با فروش آنها از انبار کردن این خودروها جلوگیری شود.
عزیزی در ادامه بیان داشت: کار شورای مبارزه با مواد مخدر از حساسیت بالایی برخوردار است که می طلبد مدیریت و نظارت بهتر بر کمیته های اجرایی زیر مجموعه این شورا صورت گیرد.
وی، مقابله با مواد مخدر را مهم ترین و محوری ترین ماموریت این شورا عنوان کرد و ادامه داد: ارائه برنامه های اصلی برای اجرای فعالیت های مقابله ای در شورای مبارزه با مواد مخدر بر عهده کمیته مقابله است که امیدواریم با بررسی برنامه ها و اتخاذ تصمیم نهایی و ابلاغ آن به دستگاه های اجرایی، تسریع در امور این بخش صورت پذیرد.
رییس شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان با بیان اینکه انسداد مرزهای شرقی کشور به جد پیگیری می شود، گفت: شرایط استان های ساحلی جنوب کشور به گونه ای است که از طریق مرز آبی نیز قاچاق مواد مخدر انجام می شود که این امر حساسیت استان را بالا می برد.
عزیزی ادامه داد: هر یک از دستگاه های عضو شورای مبارزه با مواد مخدر استان باید به وظایف و حیطه فعالیت خود به صورت ویژه توجه کنند و این در حالی است که معتقدیم لزومی ندارد کمیته و یا نیروی مستقل در راستای مقابله با مواد مخدر تشکیل شود.
پایان پیام/
نظر شما