به گزارش خبرگزاری شبستان، عباس عبدی در آخرین اظهار نظر رسمیاش با تاکید برای این موضوع کسی حق ندارد پس از حضور در قدرت بگوید 'من قدرت ندارم یا نمیشود یا نمیگذارند'، اظهار داشته است که اگر اصلاحطلبان فقط همین یک خط قرمز را در رفتار خود رعایت کنند، حضورشان در هر سطح و وضعیتی از قدرت پذیرفتنی، قابل دفاع و مطلوب خواهد بود فضای سیاسی رسانهای کشور در حالی به صورت آهسته و پیوسته وارد عرصه انتخابات ریاست جمهوری میشود که برخی از جریانهای خارج از حاکمیت از جمله اصلاح طلبان برای بازگشت به قدرت به تکاپو شدیدی افتادهاند.
در همین زمینه رسانههای اصلاحطلب خیلی زودتر از افکار عمومی جامعه و برخی از رسانهها و احزاب اصول گرا وارد عرصه انتخاباتی شدند و به تبیین شرایط، زمینهها و شروط این جریانها برای بازگشت به عرصه قدرت اقدام می کنند.
چگونگی بازگشت به قدرت یکی از دغدغههایی است که هم اکنون اصلاح طلبان در پروندههای ویژه خبری در رسانهخای خود طی مدت گذشته به آن پرداختهاند که این نشان از تحلیل محتوایی این جریان از نوع نگاه بازگشت به عرصه قدرت دارد.
در همین رابطه احمد پورنجاتی یکی افراد نزدیک به حزب کار گزاران سازندگی در گفتگو با هفتهنامه آسمان ضمن اشاره به این موضوع که اصلاحطلبان نمیتوانند نسبت به انتخابات آتی بیاعتنا باشند، تاکید کرده است که از انتخابات باید به عنوان یک امکان برای عرضه دیدگاههای خودمان استفاده کنیم اما هدف اساسی و اصلی حضور در قدرت نباشد.
همچنین عباس عبدی در شماره جدید هفتهنامه 'آسمان' با تاکید برای این موضوع کسی حق ندارد پس از حضور در قدرت بگوید "من قدرت ندارم یا نمیشود یا نمیگذارند"، اظهار داشته است که اگر اصلاحطلبان فقط همین یک خط قرمز را در رفتار خود رعایت کنند، حضورشان در هر سطح و وضعیتی از قدرت پذیرفتنی، قابل دفاع و مطلوب خواهد بود.
اظهار نظر های چهرههای شاخص جریان اصلاحات حاکی از آن است که این افراد ضمن علاقه مجدد به بازگشت به حاکمیت جامعه، تلویحا اعتراف میکنند که کسب قدرت در جامعه اسلامی با معیار های غربی هم طراز نیست به همین دلیل با عبور از مدل گذشته کسب قدرت به شیوه ماکیاولیستی، حضور در عرصه قدرت را به طرق دیگر بررسی می کنند.
پایان پیام/
نظر شما