تپانچه مرگ در ویسکانسین

به گفته مقامات پلیس آمریکا، عامل تیر اندازی در معبد ویسکانسین علامت 9/11 را بر روی بدن خود خالکوبی کرده بوده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان،هنوز مدت زیادی از اقدام تروریستی در کلورادو به هنگام نمایش فیلم بتمن نگذشته که حادثه مشابه دیگری به دست شخصی که هنوز هویت او به درستی مشخص نشده در معبدی « سیک ها » در ایالت ویسکانسین روی داده است.
جاگاتچی سیدو،یکی از هندوهایی که از نزدیک شاهد این اقدام مسلحانه در معبد  بوده می گوید: این فرد بسیار خطرناک تر از عامل تیراندازی در در صحنه تاتر آرورا بود زیرا او همه افرادی را که در معبد بودن هدف قرار داد.
اگرچه پلیس فدرال آمریکا درحال انجام تحقیقاتی برای مشخص شدن هویت عامل تیراندازی ویسکانسین است اما هنوز جزئیاتی در این باره منتشر نشده است.
به گفته برخی از شاهدان عینی این فرد علامت 9/11 که نشان دهنده حملات 11 سپتامبر 2001 میلادی است را بر روی بدن خود خالکوبی کرده بوده است.
به گقته پلیس اف بی آی این فرد که هنوز نامش مشخص نشده از یک تپانچه نیمه اتوماتیک 9 میلی متری برای شلیک کردن به طرف مردم استفاده کرده است.
حادثه 11 سپتامبر را درحقیقت می توان آغاز تشدید حملات نژادپرستانه علیه اقلیت های مذهبی در کشورهای مسیحی دانست که تبلیغات رسانه ای و عدم آگاهی های عمومی به چنین روند های سرعت بخشیده اند.
پس از این حادثه رسانه های آمریکایی به شدت تبلیغات منفی علیه مسلمانان را افزایش دادند و موجی از نفرت نسبت به مسلمانان را در اذهان عمومی به وجود آوردند.
معبد اوک کریک در جنوب میلواکی که در اکتبر سال 1997 میلادی بنا نهاده شد که محل زندگی گروهی از هندوهای سیک است. در همین حال آمارها نشان می دهد در حال خاضر بیش از 500 هزار سیک در سراسر ایالات متحده زندگی می کنند که اغلب به خاطر نوع پوشش خود مورد آزار و اذیت قرار می گیرند.

اذیت و آزار سیک ها از سوی آمریکایی ها موجب شد تا این افراد بارها و بارها به پلیس در این باره شکایت کنند اما وضعیت آنها طی سال های گذشته رو به وخامت گذاشته تا با حمله تروریستی به معبد آنها به اوج خود رسید.

باراک اوباما که در دوران او حملات نژادپرستانه به مسلمانان آمریکا و تبعیض نژادی علیه آنها افزایش چشمگیری داشت اکنون پس از وقوع این حادثه دردناک ضمن محکوم کردن این اقدام با بازماندگان ابراز همدردی کرده است.
این در حالی است که با وجود شکایت بسیاری از مسلمانان مقامات قضایی هنوز هیچ اقدامی برای تامین امنیت اقلیت ها در این کشور انجام نشده است.
از سوی دیگر میت رامنی ، نامزدجمهوری خواه انتخابات 2012 آمریکا نیز با انشتار بیانیه ای این حمله را محکوم کرده است.
این در حالی است که وی یکی از مخالفان اصلی ممنوعیت حمل سلاح های گرم در آمریکا است.
پس از حادثه تروریستی آرورا بسیاری از نمایندگان کنگره آمریکا خواستار تصویب قانون ممنوعیت حمل سلاح های گرم توسط افراد عادی در آمریکا شدند اما میت رامنی به شدت با این طرح مخالفت کرد.
 

کد خبر 159934

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha