فیلمهای ویدیویی به چشم مدیران رسانه به منزله پرکردن وقت مخاطب است

«حجت‌الله سیفی» گفت: با ساخت فیلم ویدیویی «عبور در غبار» ژانر پلیسی را تجربه کردم و سعی کردم به اندازه امکانات و تجهیزاتی که در اختیار داشتم، ذهنیتم را به تصویر بکشم.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «حجت‌الله سیفی» کارگردان «عبور در غبار» که فیلمش توانست در بخش فیلم‌های ویدئو سینما جشنواره راه یابد، گفت: در «عبور در غبار» من برای هر صحنه فیلم فکر کردم، دکوپاژ میزانسن، جای دوربین و... به اندازه یک اثر سینمایی وقت صرف کردم و می‌دانم بسیاری از فیلمسازان در ساخت آثار ویدئویی همین‌گونه عمل می‌کنند.


وی ادامه داد: با ساخت فیلم «عبور در غبار» گونه پلیسی را تجربه کردم و سعی کردم به اندازه امکانات و تجهیزاتی که در اختیار داشتم، ذهنیتم را به تصویر بکشم.


وی گفت: متاسفانه نگاه به ساخت آثار ویدئویی از سوی مدیران رسانه پرکردن ساعتی از وقت مخاطب و آنتن است. هرقدر این تله فیلم‌ها با بودجه کمتری ساخته شود بهتر خواهد بود درحالی که فیلمسازی که دغدغه فرهنگی و کیفیت اثر را دارد، نمی‌تواند تنها به کمیت فکر کند.


وی گفت: به عقیده من بسیاری از کارگردانانی که فیلم‌هایشان را با دوربین دیجیتال می‌سازند برای ساخت اثر زحمت می‌کشند و هیچ تفاوتی با آثار سینمایی ندارد. اکثر این آثار تفاوت‌شان تنها در استفاده از ابزار و دوربین دیجیتال است در حالی که ساختار فیلم کاملاً سینمایی است و فیلم به گونه‌ای ساخته شده که تماشاچی می‌تواند ازآن به اندازه یک فیلم سینمایی لذت ببرد.


وی ادامه داد: امروزه آثار بسیاری در سینمای جهان با دوربین‌های دیجیتال ساخته می‌شود زیرا این ابزار امکانات بیشتری در اختیار فیلمساز قرار می‌دهد از جمله خلق جلوه‌های بصری و... در واقع تنها برای ماندگار شدن آثار آنها را برروی نگاتیو می‌کشند.


سیفی درباره مستقل شدن بخش ویدئوسینما از جشنواره فیلم فجر در آینده، توضیح داد: باید دید چه هدفی از مستقل شدن این بخش وجود دارد و مسئولان از استقلال این بخش چه هدفی را دنبال می‌کنند و صرفاً جداسازی این بخش از جشنواره فیلم فجر، چه نتیجه مهمی را دربرخواهد داشت.


داستان «عبور در غبار» را که به موضوع قاچاق سوخت در کشور می‌پردازد، داود امیریان «عبور درغبار» را براساس فیلمنامه عباس مرادیان نوشته است.


براساس گزارش ستاد خبری بیست و نهمین جشنواره فیلم فجر، در این فیلم احمد نجفی، علی دهکردی، شهرام عبدلی، صادق هاتفی، مهرداد فلاحتگر، ابوالفضل همراه، حدیثه تهرانی، سمیرا حسن پور نقش‌های اصلی فیلم را برعهده دارند.


تعدادی از عواملی که در ساخت فیلم همکاری دارند، عبارتند از:


نویسنده فیلمنامه: داود امیریان (براساس نوشته عباس مرادیان)، طرح اولیه: مهدی عظیمی، کارگردان: حجت‌الله سیفی، تهیه‌کننده: مهدی عظیمی میرآبادی، مدیر تصویربرداری و نورپرداز : محمدرضا دانشور،صدابردار: احمد کلانتری،طراح صحنه و لباس: مجید نیامراد، طراح گریم: کوروش علیزاده، تدوین: علی برزگردانایی، مدیر تولید: علی اکبرکرد، دستیار اول کارگردان و برنامه ریز: مسعود عسگری، دستیار دوم کارگردان: وحید سیفی‌راد، عکاس: مریم امیری، مدیرتدارکات: مرتضی افضلی، دستیار تهیه: زهرا فخری.
 

پایان پیام/

کد خبر 15993

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha