ملاقات میهمانان پژوهشگر حاضر در بخش بین الملل با شخصیتهای علمی ایران

مدیر بخش بین الملل بیستمین نمایشگاه بین المللی قران از ملاقات میهمانان پژوهشگر از کشورهای مختلف حاضر در بخش بین الملل با شخصیتهای علمی در ایران خبر داد.

به گزارش خبرنگار شبستان، بخش بین الملل بیستمین نمایشگاه بین المللی قرآن از هفته گذشته با حضور 10 کشور جهان آغاز به کار کرده است.آثار نقاشی و خطاطی هنرمندان از کشورهای مختلف چون فرانسه، سوریه، ترکیه، پاکستان، افغانستان، تاتارستان، بنگلادش، هند، لبنان، پاکستان در این بخش برای بازدید علاقه مندان به نمایش در آمده است.

علی آقانوری، مدیر بخش بین الملل بیستمین نمایشگاه قرآن کریم با معرفی فعالیت های بخش بین الملل بیستمین نمایشگاه بین المللی قرآن در 2 بخش به خبرنگار شبستان گفت: بازدید میهمانان پژوهشگر و هنرمند از مراکز فرهنگی ایران چون کتابخانه ملی، شهر مقدس قم، اصفهان و ملاقات با شخصیت های علمی و صحبت پیرامون مسائل قرآنی از جمله برنامه های تنظیم شده بخش بین الملل است.

 

وی با اشاره به برگزاری نشست های مشترک در بخش بین الملل بیستمین نمایشگاه بین المللی قرآن گفت: این نشستها با همکاری جامعة المصطفی به صورت مشترک و با حضور پژوهشگران کشورهای مختلف برگزار می شود.

مدیر بخش بین الملل بیستمین نمایشگاه بین المللی قرآن با بیان این مطلب که آثار هنرمندان نمایشگاه قرآن در بخش بین الملل در مشهد نیز عرضه شده است، ادامه داد: بنا به درخواست هنرمندان بخش بین الملل آثار آنها در دهه آخر ماه مبارک رمضان در نمایشگاه قرآن مشهد مقدس به نمایش گذاشته شده بود.

بنابراین گزارش، نوجهان محمودزاده مسئول غرفه افغانستان در بخش بین الملل بیستمین نمایشگاه بین المللی قرآن با اشاره به معرفی تعدادی از آثار هنری این کشور در نمایشگاه قرآن گفت: منبت کاری روی چوب، صندوقچه های قرآن و تابلوفرش از جمله آثار هنری عرضه شده در نمایشگاه قرآن است.

 

وی ادامه داد: در صورت درخواست بازدیدکنندگان و ارایه سفارش، آثار هنری به آنها عرضه و فروخته می شود.

همچنین، صلوا رسول مسئول غرفه هندوستان در بخش بین الملل بیستمین نمایشگاه بین المللی قرآن پیرامون آثار هنری ارایه شده خود در نمایشگاه گفت: آثار هنری در دو رشته خطاطی و نقاشی مدرن با محوریت آیات قرآنی در معرض دید بازدیدکنندگان نمایشگاه قرآن قرار گرفته است.

وی اظهار داشت: بازدیدکنندگان پیرامون فرهنگ هنر و آثار هنری من صحبت می کنند و در حال حاضر 28 تابلو هنری، عربی و قرآنی را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار دادم.

حضور هنرمندان و پژوهشگرانی از سراسر جهان در نمایشگاه بین المللی قرآن فرصت خوبی است تا مسلمان در زمینه های مختلف با یکدیگر گفتگو داشته و برای حل مشکلات سایر مسلمانان در جهان تدابیری بیاندیشند امید است با پرداختن به این مساله در سالهای آتی از این فرصت به وجود آمده بهره بیشتری برده شود.

پایان پیام/
 

کد خبر 159582

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha