اثرات جنگ نرم در تخریب فرهنگ و ارزش های دینی در دانشگاه ها معرفی شود

معاون سیاسی- امنیتی استانداری مازندران بیان تأثیر جنگ نرم در تخریب فرهنگ و ارزشهای دینی و انسانی را از موضوعات مهم و حیاتی دانست و گفت: بایستی دانشگاهها در افق 1404 به یک حوزه معنویت گرا و انسان ساز تبدیل شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، هادی ابراهیمی، معاون سیاسی- امنیتی استانداری مازندران امروز(15 مرداد) در جلسه کارگروه تخصصی اجتماعی فرهنگی استانداری با بیان اینکه دانشمندان بر این اعتقادند که «فرهنگ» با تاثیرگذاری بر ساختار و عملکرد مغز، آن را سیم‌کشی می‌کند، گفت: بررسی شیوه های برنامه ریزی و جذب دانشجویان به مسجد یا نمازهای جماعت در دانشگاه ها از جمله اقداماتی است که باید به آن پرداخته شود.

 

ابراهیمی در رابطه با پروژه آسیب‌شناسی اخلاق دانشجویی، عوامل مؤثر و راهکارهای ارتقا، اظهار کرد: ‌در این پروژه باید وضعیت سنجی از مراکز آموزش علمی در دو حوزه کیفی و کمی صورت گیرد.

 

وی با بیان اینکه در آستانه بازگشایی دانشگاه‌ها، گردهمایی بزرگی با روسای دانشگاه‌های مازندران برگزار می‌کنیم، متذکر شد:‌ نیازمند مطالعات میدانی در حوزه اخلاق دانشجویی هستیم.

 

این مسئول با اشاره به اینکه در اجرای این پروژه حوزه اخلاق دانشجویی از مباحث مهم است، یادآور شد:‌ کاری نمی‌خواهیم که در آرشیو دانشگاه‌ها خاک بخورد بلکه باید به نقشه راه تبدیل شود.

 

ابراهیمی پیوند مدیران دستگاههای فرهنگی و اجرایی با دانشگاه ها را لازمه نهادینه سازی امر فرهنگ در جوامع دانشگاهی دانست و گفت: تاثیرگذاری دانشگاه ها به عنوان مبدا تحول ارتباط دو سویه را از جانب دستگاه ها با دانشگاه ها می طلبد.

 

معاون سیاسی- امنیتی استانداری مازندران بیان تأثیر جنگ نرم در تخریب فرهنگ و ارزش های دینی و انسانی را از موضوعات مهم و حیاتی دانست و افزود: بومی گرایی دغدغه جدی است که باید با نگاه واقع بینانه به کار و رویکرد موضوعی و مصداقی که در گرو مطالعات میدانی است باشد.

 

وی با تاکید براینکه باید به صورت رندومی و تصادفی از تمامی مراکز آموزش عالی بازدید و سرکشی به عمل آید خاطرنشان کرد: به جهت اینکه بسیاری از دانشگاه ها فقط به مدرک گرایی روی آوردند و در این مسیر تنها گام برمی دارند تصمیم گرفته شد تا دیگر به دانشگاه های غیر انتفاعی مجوز داده نشود و دادن مجوز تا اطلاع ثانوی متوقف شده است.

 

وی ظرفیت سنجی از دانشگاه ها را در خصوص پیدا کردن نقشه راه مثمرثمر اعلام و تصریح کرد: بایستی دانشگاه ها در افق 1404 به یک حوزه معنویت گرا و انسان ساز و تمدن نگر با توجه به منویات مقام معظم رهبری در قالب دانشگاه های اسلامی ایرانی تبدیل گردد.

 

وی بررسی نقش‌تشکل های دینی دانشجویی در گسترش ارزش‌های اخلاقی در دانشگاه، راهکارهای نهادینه سازی فرهنگ عفاف و حجاب، بایسته‌های فرهنگی واجتماعی توسعه و ترویج فرهنگ عفاف وحجاب را از عوامل مهم دانست و گفت: اخلاق دانشجویی یکی از دغدغه های ما به حساب می آید.


ابراهیمی اظهار کرد: برای اینکه اهتمام روسای دانشگا هها در راستای نهادینه سازی این مهم یکی از موضوعات محوری در مراکز آموزش عالی و دانشگاه ها محسوب شود موظفیم تا ستادی را معرفی کنیم تا از طرح ها و آسیب شناسی های اجتماعی و دانشجویی پشتیبانی کند.

 

وی افزود: بودجه تعیین شدن ستاد باید از سوی بودجه های پژوهشی دانشگاه ها تامین شود و در تمامی دانشگاه ها به صورت پایلوت قرار گیرد.

 

پایان پیام

کد خبر 159487

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha