شرکت بیش از 180 مربی در طرح آیین رویش شبکه جوانان رضوی

محمدزاده مقدم از مشارکت 186 مربی فعال در عرصه های تربیتی نوجوان و جوان در طرح تربیتی آیین رویش شبکه جوانان رضوی این موسسه خبر داد.

جواد محمدزاده مقدم، مدیرعامل موسسه خدمات مشاوره ای، جوانان و پژوهش های اجتماعی آستان قدس رضوی با بیان اینکه طرح آیین رویش به منظور کشف و توانمند سازی مربیان فعال در عرصه های تربیتی برگزار می شود، به خبرنگار شبستان در مشهد گفت: هدف از اجرای این طرح شکل گیری گروه های دوستی در بین نوجوانان مخاطب شبکه جوانان رضوی است که در قالب گروه های دوستی به جذب نوجوانان مشهدی که با فضای متعارف امور فرهنگی آشنا نبودند، می پردازد.


وی با اشاره به اینکه طرح تربیتی آیین رویش با مشارکت آموزش و پرورش انجام می شود، افزود: سعی ما بر این است که این گروه مخاطب را از مدارس سطح شهر مشهد جذب کنیم.


محمدزاده مقدم در ادامه توضیح داد: یکی از ملزومات تحقق این طرح، در اختیار داشتن شبکه ای از مربیان تربیتی مسلط به فضای گفتمان فرهنگی درون انقلاب و همچنین مسلط به ادبیات مخاطب نوجوان است که بتوانند با این گروه ارتباط برقرار کرده و در فرایندی مستمر و بلند مدت موفق به تغییر و جهت دهی رفتار مخاطب شوند.


وی ادامه داد: پیش بینی شده است این مربیان در یک برنامه سه ساله تربیتی با این گروه مخاطب ارتباط داشته باشند و پس از این مدت نیز ارتباط مربیان با برنامه های ارتقائی دیگر با مجموعه حفظ خواهد شد.


مدیرعامل موسسه خدمات مشاوره ای، جوانان و پژوهش های اجتماعی آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه جذب و گزینش مربیان تربیتی بر اساس تصمیم گیری کارگروه های تربیتی شبکه جوانان رضوی انجام خواهد شد، تصریح کرد: ابتدا در سطح شورای علمی- تربیتی شبکه جوانان رضوی (شجر) که متشکل از اساتید فرهیخته استانی و همچنین متخصصان حوزه روانشناسی، جامعه شناسی و کارشناسان حوزه نوجوان و جوان، موضوع مورد بررسی قرار گرفت.


وی افزود: پس از این مرحله در کارگروهی به نام تربیتی شجر، مباحث مورد بررسی قرار گرفته، پس از 10 جلسه کارشناسی در شورای علمی-تربیتی طرح به تصویب رسید و در مرحله نهایی، طرح مذکور پس از بررسی نهایی توسط کارگروه ویژه مصاحبه که متشکل از کارشناسان خبره و صاحب نظر در سطح شهر مشهد است، به مرحله انجام رسید.


محمدزاده مقدم خاطرنشان کرد: بر اساس این طرح مصوب شد مخاطبان این طرح، طلبه های جوانی باشند که در فضای امور فرهنگی حضور دارند و از انگیزه کافی برای کار برخوردار باشند.


وی افزود: از میان 400 نفر که برای مصاحبه اعلام آمادگی کرده بودند،186 نفر از طلاب برای فرآیند مصاحبه حضور پیدا کردند که بیشترین بازه سنی را طلاب 25 تا 30 سال با اختصاص 41 درصد از مخاطبان، تشکیل دادند.


محمدزاده مقدم خاطرنشان کرد: همچنین در سطح بعدی طلاب بین 20 تا 25 سال، 33 درصد از کل مخاطبان را به خود اختصاص دادند که درصد قابل ملاحظه ای به شمار می رود.


محمدزاده مقدم ادامه داد: در مجموع، مربیان مصاحبه شده در قالب 20 نوبت و گروه، تقسیم بندی و مصاحبه شدند که از این تعداد 11 گروه متعلق به مربیان آقا با تعداد 94 نفر و 9 گروه متعلق به مربیان خانم با تعداد 92 نفر بوده است.


وی با بیان اینکه نتایج مصاحبه ها پس از ارزیابی کارشناسی و طی فرآیند اداری به اطلاع مخاطبان خواهد رسید، گفت: بر اساس نتایج، از اوایل شهریور کلاس های آموزشی پس از خدمت طلبه، مربیان آغاز خواهد شد و مربیان برای اعزام به مدارس و تشکیل گروه های دوستی آماده خواهند شد.


مدیرعامل موسسه خدمات مشاوره ای، جوانان و پژوهش های اجتماعی آستان قدس رضوی در پایان اعلام کرد: با توجه به ایام ماه مبارک رمضان، از بین افرادی که امتیاز بالاتری داشتند و همچنین از توانمندیهای قبلی برخوردار بودند، تعداد 11 نفر شامل 8 آقا و 3 خانم در قالب دوره ای 10 روزه به تشکل های فرهنگی مرتبط با شبکه جوانان رضوی که متقاضی مربی بودند، اعزام شدند.


پایان پیام/

 

کد خبر 159066

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha