به گزارش خبرگزاری شبستان از تهران، علی نیکزاد، وزیر راه و شهرسازی سهم وزارت راه و شهرسازی، در جمع خبرنگاران در فیروزکوه، با اشاره به اینکه منابع انجام این پروژهها از محل بودجه عمومی، فروش اوراق مشارکت، فروش سهام کارخانجات دولتی و منابع صندوق توسعه ملی تامین می شود، گفت: در نظر است تا با افزایش اعتبار و تصویب هر چه سریعتر آن روند پیشرفت پروژه های مهر ماندگار را تسریع کنیم.
وزیر راه و شهرسازی، افزود: برای انجام طرح های زیربنایی حمل و نقل کشور و بهره برداری حدود 20هزار کیلومتر پروژه، تخصیص اعتباری بالغ بر 20هزار میلیارد تومان پیشبینی می شود.
نیکزاد، با اشاره به لزوم بهره برداری از پروژههای مهر ماندگار در مدت دو سال 92-91 و حداکثر تا پایان دولت دهم، خاطر نشان کرد: بر این اساس اجرای 37 پروژه مختلف زیربناهای حملونقل کشور در قالب طرح مهرماندگار در سالجاری بهطول حدود پنج هزار و 409 کیلومتر هدفگذاری شده و مابقی پروژههای این طرح در سال آینده همچنان عملیاتی می شوند.
وی، بزرگراه فیروزکوه- قائمشهر، تکمیل بزرگراه تهران- فیروزکوه بزرگراه کمربندی جنوبی بومهن- رودهن و پایان اصلاح قطعه اول مسیر گردنه امامزاده هاشم در جادههراز بهطول حدود پنج کیلومتر را از جمله پروژههای مد نظر در این منطقه برای تحقق در سال 91 دانست.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه دو راه از طریق بزرگراه استان سمنان به فیروزکوه در حال انجام است و یکی از این مسیر ها سمنان به فیروزکوه و دیگری از گرمسار به فیروزکوه است، خاطر نشان کرد: هر دو این پروژه ها در حال اجراست.
نیکزاد، افزود: با عنایت به شرایط اقلیمی و اندک بودن فصل فعالیت های عمرانی در این منطقه به دلیل سردسیری در تلاشیم تا با افزایش اعتبار و تصویب هر چه سریعتر آن، بالا بردن تخصیص، استفاده از منابع غیربودجه ای مهرماندگار و اوراق مشارکت روند پیشرفت این پروژه ها را تسریع کنیم.
وی تصریح کرد: یکی از اولویت های فعلی راه و شهرسازی در طرح فیروزکوه - سمنان رسیدن به قائم شهر و از قائم شهر به ساری است و این پروژه بسیار بزرگ و ارزشمند است و در کریدور امن و مهم تهران – شمال قرار می گیرد.
پایان پیام/
نظر شما