مدیریت بیداری جهان اسلام یقینا به دست خود امام زمان است

آیت‌الله نیازی با بیان اینکه بیداری جهان اسلام نتیجه رهبری امام و آیت‌الله خامنه‌ای است، گفت: مدیریت بیداری جهان اسلام یقینا به دست خود امام زمان است.

به گزارش خبرنگار شبستان، آیت‌الله نیازی، مدرس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم در همایش قرآن، جوان و بیداری اسلامی گفت: اولین بخش نام این جلسه قرآن است؛ یکی از نمونه‌های مهمی که نمایشگاه قرآن روی آن کار می‌کند کارهای مفصل و متنوعی است که روی اسماءالله انجام می‌دهد، یکی از اسماءالله شکور است یعنی خدا اولین تشکرکننده است.

وی ادامه داد: اولین تشکرکننده از زحمات قرآنی شنوندگان خود قرآن و پروردگار است. اوست که از اعمال ما در این ماه تشکر می‌کند که نفس‌کشیدن و خوابیدن ما را عبادت حساب می‌کند و چه بسا برای یک آیه ثواب ختم قرآن را بدهد.

این استاد حوزه علمیه با اشاره به اهمیت ماه مبارک رمضان گفت: در هر ساعتی از ماه مبارک رمضان هزاران هزار انسان جزء آمرزیدگان خدا قرار می‌گیرند و به همین دلیل در روایات آمده است که شقی و بدبخت کسی است که نتواند از این تحفه بهره ببرد.

آیت‌الله نیازی رابطه بین دو عنوان قرآن با جوان و بیداری اسلامی را رابطه صغری و کبری منطقی دانست و ادامه داد: این صغری و کبری منطقی به دست رهبر کبیر انقلاب امام خمینی (ره) تنظیم شد و با رهبری حکیمانه آیت‌الله خامنه‌ای ادامه پیدا کرد که الان شکوفه‌های آن را در همین بیداری اسلامی می‌توانیم ببینیم. امیدواریم این بیداری اسلامی را بتوانیم به امام زمان تقدیم کنیم که من یقین دارم پشت این دستگاه خود امام زمان است و ملت‌های عزیز با پشتوانه او صحنه مقاومت را ترک نخواهند کرد.

وی با اشاره به نقش جوانان در انقلاب اسلامی گفت: امام به جوانان بسیار اهمیت می‌داد و حتی در زمانی که این جوانان کودکانی در گهواره‌ها بودند در مصاحبه خود گفت آنها که می‌خواهند مرا کمک کنند هنوز در گهواره‌ها هستند، بعد که این جوانان به سن جوانی رسیدند با رهبری‌های او این انقلاب را پیش بردند. اکنون نیز این جوانان مهم‌ترین یاوران مقام معظم رهبری هستند و به یاری آنها اکنون بیداری اسلامی در جهان شکل گرفته و قرآن به عنوان بزرگ‌ترین کتاب در سطح جهان مطرح شده است.

آیت‌الله نیازی با اشاره به اهمیت اسماء الهی در قرآن گفت: اساس کار قرآن معرفی خداوند است و اسماء الهی بیش از 25 هزار باب چه به صورت حفظ ظاهر و چه به صورت ضمیر در قرآن به کار برده شده است که اگر به تعداد آیات قرآن تقسیم کنیم در هر آیه حدودا 4 بار اسماء الهی آمده است، این اسماء الهی برای این است که آنها را در وجود خود پیاده کنیم که مقدمه‌ای است برای رشد کمال و تقوای ما که این تقوا مقدمه‌ نفی سلطه است.

مدرس خارج فقه و اصول تصریح کرد: امتی که با تقوا به مقام صلوة برسد همه تعلقات، وابستگی‌ها و اسارت‌ها را کنار می‌زند و با یاری ولی‌فقیه خود هیچ راهی برای کافران بر تسلط بر مسلمانان باقی نمی‌گذارد.

شایان ذکر است، نشست تخصصی قرآن، جوان و بیداری اسلامی پنج‌شنبه 12 مرداد با سخنرانی آیت‌الله نیازی، دکتر قدیری ابیانه و تنی چند از متخصصان این حوزه به همت دانشگاه پیام نور لرستان در نمایشگاه قرآن برگزار شد.

پایان پیام/
 

کد خبر 158680

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha