اکبر سوری، معاون توانبخشی سازمان بهزیستی استان همدان با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: از تعداد 2 هزار دانشجویی معلول 600 نفر از آنان در مقاطع تحصیلی دکتری و تحصیلات تکمیلی تحصیل می کنند.
وی با بیان اینکه 600 بخش خصوصی ارائه خدمت به توان یابان بهزیستی می کنند، افزود: ویزیت بیماران، کاشت حلزون، آموزش مراقبت های جسمی و روحی معلولان به خانواده ها، هزینه ایاب و ذهاب این قشر جامعه از جمله ارائه خدمت بخش های خصوصی به توان یابان است.
وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی از کاشت حلزون افراد ناشنوا حمایت می کند، گفت: جراحی کاشت حلزون گوش یکی از پر هزینه ترین روش های درمانی در ناشنوایان است که بهزیستی از این پس 50 درصد از هزینه های درمانی آن را متقبل خواهد شد.
سوری ابراز داشت: توانبخش درمانی، فیزیوتراپی، جراحی تخصصی، گفتار درمانی، خدمات پزشکی، پرستاری و توانبخشی حرفه ای یا ایجاد اشتغال در جهت توانمند سازی توان یابان از دیگر فعالیت هایی این معاونت است.
معاون توانبخشی سازمان بهزیستی استان همدان در خصوص بیمه افراد تحت پوشش بهزیستی، تصریح کرد: 908 نفر مددجو سرپرست خانوار و قالی باف 18 تا 50 ساله تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفته اند.
سوری افزود: سال گذشته هفت میلیارد ریال کمک هزینه برای نگهداری و یارانه معلولان به مراکز نگهداری از معلولان ارائه شده است که این مبلغ در سال جاری افزایش می یابد.
پایان پیام/
نظر شما