به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر سیدکریم حسینی، معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان، در بازدید از ششمین نمایشگاه کتاب قرآن و عترت خوزستان در موزه هنرهای معاصر اهواز، در جمع خبرنگاران گفت: مباحث و فعالیتهای قرآنی یکی از کوتاهترین مسیرهایی است که میتواند در مسائل اجتماعی و فرهنگی بهعنوان یک راهنما و کمکدهنده باشد، ما اگر بخواهیم بستر را برای فرهنگسازی و هنجارهای اجتماعی آماده کنیم، قطعاً فعالیتهای قرآنی و آموزههای قرآن میتواند در این زمینه بسیار راهگشا باشد و سریعتر ما را به هدف برساند.
وی تصریح کرد: ماه مبارک رمضان بهار قرآن است، فضاهایی همچون نمایشگاههای قرآن و عترت، برگزاری برنامههای متنوع قرآنی، مسابقات قرآن، محافل انس با قرآن و همچنین مباحث قرآنپژوهی ما را در ایجاد این بستر یاری میکند.
حسینی، با بیان اینکه جامعه ما و به خصوص کانونهای خانواده در مسائل اجتماعی، نیاز مبرمی به قرآن و تعالیم قرآنی دارند، اضافه کرد: چنانچه بتوانیم فرهنگ قرآنی را در محیط خانوادهها، اجتماع، دانشگاهها، مدارس و مراکز آموزشی بیشتر اعمال کنیم، مسلماً میتوانیم به فضای معنوی فرهنگی نزدیکتر شویم.
وی افزود: امروز با توجه به مشکلات اجتماعی که دامنگیر تمام دنیا شده، شاهد ناهنجاریهایی در مسائل اجتماعی و فرهنگی هستیم که همه آنها هجمهای به اصل اسلام، تشیع و تعالیم قرآنی می باشند، برپایی چنین فضاها و برگزاری برنامههایی از قبیل نمایشگاه کتاب قرآن و عترت، میتواند در برابر این هجمهها بسیار مؤثر باشد.
وی با بیان اینکه ما میتوانیم با فعالیتها و برنامههای قرآنی در برابر هجوم فرهنگی دشمنان از طرق مختلف ایستادگی کنیم، ادامه داد: میتوان با آشناکردن نوجوانان و جوانان با مباحث و فعالیتهای قرآنی، آنها را در برابر هجمههای مختلف دشمنان بهخصوص در مسائل فرهنگی مصون کرد، این در حالی است که ما باید راههای بسیار نزدیک، مناسب و سهلالوصولی را برای عرضه فعالیتهای قرآنی به کانونهای خانواده داشته باشیم.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان، عنوان کرد: ما در معرض تهدید جدی ایجاد شکاف بین خانوادهها و جوانان هستیم که قطعاً تعالیم قرآنی میتواند در این زمینه راهگشا باشد و با ایجاد یک سد نیرومند، جلوی هجمههای فرهنگی را بگیرد، تعالیم قرآن با توجه به ارتباط با سرچشمه الهی و اهل بیت(ع) میتواند در برابر این هجمهها بسیار راهگشا و مؤثر باشند.
وی خاطر نشان کرد: مسئولان و حکومت نقش مؤثری در عملیاتی کردن این اهداف و شعارها دارند و مؤسسات و تشکیلات قرآنی میتوانند حلقه وصل جریان و تشکیلات حکومتی با مردم و خانوادهها باشند.
وی یاد آور شد: وجود جوانان و نوجوانان فعال قرآنی در تمام عرصهها از جمله قرائت، حفظ، تشکیل جلسات و دورههای قرآنی، برگزاری محافل انس با قرآن و افزون بر آن کسب رتبهها و مقامهای خوب از سوی فعالان قرآنی ما در مسابقات و رقابتهای مختلف، همه ناشی از وجود یک اراده و تصمیم و بستر قرآنی مناسب در استان است.
دکتر حسینی، ا بیان اینکه قطعاً این امر ریشه در سوابق و فعالیتهای قرآنی استان و زحمات متولیان قرآن و تشکیلات و سازمانهای متولی امور قرآنی در استان دارد، تأکید کرد: بنابراین فضای استان مستعد آن است که نهضت قرآنی را سرعت ببخشیم و بیش از پیش به فعالیتهای قرآنی بپردازیم و ما باید به مباحث جدیدتر و تکمیلی در عرصه قرآنپژوهی، تفسیر قرآن و انس بیشتر با قرآن فکر کنیم.
وی اظهار کرد: خوشبختانه با توجه به زمینهای که در خوزستان وجود دارد و آشنایی جوانان و نوجوانان بخش عظیمی از جامعه استانی ما با زبان عربی به جهت اینکه زبان عربی، زبان مادری بخش اعظمی از جمعیت ما در استان است و همچنین به جهت فعالیت علمای بزرگ و روحانیون در مباحث و برنامههای کلان قرآنی، نهضت قرآنی خوزستان را در سال جاری با همکاری این عوامل حرکت و جهش بیشتری بدهیم.
پایان پیام/
نظر شما