به گزارش خبرگزاری شبستان، محسن استادعلی که با مستندی با عنوان«جاده نمناک» را در باره یکی از شهیدان ترور با مشارکت جشنواره در دست تولید دارد ضمن بیان این مطلب گفت : جشنواره های موضوعی همچون فیلم مقاومت و دفاع مقدس تنها روزنه های امید مستندهایی است که هیچ گاه نمایش داده نمی شوند .
وی تشریح کرد: برخی مستندهای بسیار قوی و خوب ما جایی برای نمایش عمومی ندارند و فقط گاهی در ساعات مرده تلویزیون به نمایش در می آیند و مخاطب واقعی خود را پیدا نمی کنند.
بنابر گزارش روابط عمومی جشنواره بین المللی فیلم مقاومت، این کارگردان که تا کنون بیش از 15مستند اجتماعی و تلویزیونی را کارگردانی کرده است بخش جلوه گاه نور جشنواره بین المللی فیلم مقاومت را ابداعی بی نظیر این دوره از جشنواره دانست و در باره مستند «جاده نمناک» که برای این بخش می سازد گفت : این مستند به بهانه زندگی شهید هاشمی تمام وقایع مهم بین سال های 1319 تا 1324 را با زبان عکس و تصویر روایت می کند .
وی تشریح کرد: «جاده نمناک» مستندی کاملا آرشیوی است که تحقیق و تهیه اسناد آن سال ها به طول انجامیده و چهره هایی چون: بابک حیدری (صداگذار)؛ فرید حاجی باشی(گوینده متن ) و نسرین عبدی (مجری طرح) در آن مشارکت داشته اند. همچنین، تهیه کنندگی این کار بر عهده انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس می باشد.
شایان ذکر است «عادت می کنیم» آخرین مستند محسن استاد علی در سال گذشته جایزه بهترین مستند جشن خانه سینما، بهترین مستند جشنواره شهید آوینی و بهترین فیلم جشنواره فیلم پلیس را از آن خود کرده است .
دوازدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت (انقلاب و دفاع مقدس) همزمان با هفته گرامیداشت دفاع مقدس با مرکزیت استان کرمان در 60 شهر مرزی و 8کشور جهان برگزار خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما