به گزارش خبرگزاری شبستان، حجم بارش های استان گیلان از از ابتدای سال آبی جاری (مهرماه 90) تا پایان هفته گذشته، یکهزار و 80 میلیمتر به ثبت رسیده است.
میزان بارش استان گیلان در مقایسه با دوره زمانی مشابه سال آبی گذشته 52 درصد و در قیاس با دوره درازمدت 42 ساله 27 درصد افزایش نشان می دهد.
پس از این استان، مازندران با 866 میلیمتر و گلستان با 671 میلیمتر بارندگی از ابتدای مهرماه 90 تا پایان هفته گذشته، دیگر استان های پربارش کشور گزارش شده اند.
میزان بارش استان مازندران در مقایسه با دوره زمانی مشابه سال آبی گذشته 58 درصد و در قیاس با دوره درازمدت 42 ساله 24 درصد افزایش نشان می دهد.
بر اساس این گزارش، میزان بارش استان گلستان در مقایسه با دوره زمانی مشابه سال آبی گذشته 100 درصد و در قیاس با دوره درازمدت 42 ساله 56 درصد افزایش نشان می دهد.
همچنین از ابتدای سال آبی جاری (مهرماه 90) تا پایان هفته گذشته، استان سیستان و بلوچستان به عنوان کم بارش ترین استان کشور گزارش شده است.
بر اساس این گزارش، استان سیستان و بلوچستان با 57 میلیمتر بارش از ابتدای مهرماه 90 تا پایان هفته گذشته، عنوان کم بارش ترین استان کشور را به خود اختصاص داده است.
میزان بارش استان سیستان و بلوچستان در مقایسه با سال آبی گذشته 44 درصد و در قیاس با دوره درازمدت 42 ساله 50 درصد کاهش نشان می دهد.
از ابتدای سال آبی جاری تا پایان هفته گذشته در استان کرمان 66 میلیمتر بارندگی صورت گرفته است که این میزان بارش در مقایسه با سال آبی گذشته 46 درصد و در قیاس با دوره درازمدت 42 ساله 47 درصد کاهش نشان می دهد.
گزارش بارش های کشور نشان می دهد که از ابتدای سال آبی جاری تا پایان هفته گذشته پس از سیستان و بلوچستان و کرمان، استان هرمزگان با 72 میلیمتر بارندگی، در رتبه بعدی استان های کم بارش کشور قرار گرفته است.
بر اساس این گزارش، بارش 72 میلیمتری هرمزگان در قیاس با سال آبی گذشته و دوره درازمدت 42 ساله به ترتیب 41 و 59 درصد کاهش نشان می دهد.
پایان پیام/
نظر شما