به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران امروز(10 مرداد) در اولین جلسه کمیسیون فرهنگی ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان مازندران بیان کرد: یکی از ضروریات جامعه احیاء امر به معروف و نهی از منکر است که اگر به فراموشی سپرده شود، مشکلات فراوانی را در جامعه به وجود میآورد.
وی بیان کرد: امر به معروف و نهی از منکر در آموزههای دینی از جایگاه ویژهای برخوردار است، زیرا این فریضه نقش بنیادینی در امنیت اخلاقی و معنوی جامعه دارد.
حجت الاسلام ابراهیمی ابراز کرد: نجات و امنیت جامعه در عمل کردن به این دو فریضه است که جایگاه آن مشخص میشود و اساس نبوت پیامبران الهی بر امر به معروف و نهی از منکر استوار بوده است.
وی گفت: عمل به انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر از اهم واجبات است و باید این فریضه را در جامعه نهادینه کنیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه افزود: با احیای این مهم بسیاری از مشکلات در جامعه رفع می شود.
معاون فرهنگی ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر استان ادامه داد: باید در انجام کارهای امر به معروف و نهی از منکر از تحقیقات علمی استفاده کنیم، مدیریت اسلامی را در جامعه رواج داده و در انجام این فریضه استمرار به خرج دهیم.
وی تبین و تشریح صحیح امر به معروف و نهی از منکر و قرائت سخنان مقام معظم رهبری جهت ایجاد وحدت نظر بین اعضا کمیسیون ،هم اندیشی و برنامه ریزی اجرایی برنامه های فرهنگی سال جاری، تعامل و تعیین مشارکت دستگاهها در برگزاری و اجرای هرچه بهتر برنامه ها، تعیین و تفویض برخی از برنامه های فرهنگی، اعمال نظارت در برنامه های امر به معروف و نهی از منکر استان ، ایجاد روحیه فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در برنامه های دستگاههای فرهنگساز استان، تبیین و تعیین راهکارهای استانی در حوزه های پژوهشی، آموزشی، تبلیغیو رسانه ای در دستگاههای ذیربط و تعریف و تهیه پیوست فرهنگی امر به معروف و نهی از منکر برای تذکر لسانی در برنامه های فرهنگی استان را از اهداف اولین جلسه کمیسیون فرهنگی ستاد احیاء مازندران برشمرد.
حجت الاسلام ابراهیمی خاطرنشان کرد: برای تسریع در روند اجرای برنامه ها و برنامه ریزی های مناسب این معاونت در چهار مدیریت آموزش، رسانه ها، پژوهش و تحقیقات و تبلیغات تعریف شده که در هر بخش فعالیت ها را طراحی و در سال گذشته اجرا کرده اند.
رئیس کمیسیون فرهنگی ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر استان اظهار کرد: در بخش مدیریت آموزش ساز و کاری فراهم شده تا شرکت در کلاس های آموزشی به عنوان آموزش ضمن خدمت کارکنان دولت تلقی شود، ضمن این که در نظر داریم این دوره های آموزشی را در سطح استان گسترش دهیم.
حجت الاسلام ابراهیمی گفت: آموزش یکی از نکات کلیدی و از اولویت ها در زمینه امر به معروف و نهی از منکر است، بنابراین بخش آموزش معاونت فرهنگی برنامه های ویژه ای برای این بخش تدارک دیده است.
وی افزود: در مدیریت رسانه ها نیز در مجموع صدا و سیمای مرکز مازندران، خبرگزاری ها و رسانه های محلی استان عملکرد قابل قبولی داشته اند و البته انتظار داریم این توجه به موضوع مهمی مانند امر به معروف و نهی از منکر تداوم داشته و روز به روز بیشتر شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران تصریح کرد: در مدیریت پژوهش و تحقیقات نیز اقدامات مناسبی انجام شده که با توجه به فرم کار و توجه و پرداختن به مبحث امر به معروف و نهی از منکر از منظر علمی و دینی با محوریت دانشگاه ها و حوزه های علمیه استان حرکت های مناسبی صورت گرفته است که جهت دادن به پایان نامه های تحصیلی حوزه و دانشگاه به سمت تحقیق در امر به معروف از این جمله است.
وی گفت: در بخش تبلیغات نیز سعی شده که جلوه های تبلیغی و پشتیبانی از برنامه های سایر معاونت ها انجام شود.
حجت الاسلام ابراهیمی با تاکید بر اینکه در نظام اسلامی فریضه امر به معروف و نهی از منکر ابتدا باید از ادارات آغاز شود، اظهارکرد: مدیران حتی در اجرای امر به معروف باید نسبت به جامعه پیشقدم باشند.
وی با بیان اینکه مدیران باید برای اجرای امر به معروف و نهی از منکر که باعث اصلاح جامعه می شود در مجموعه خود تلاش کنند، گفت: مدیران ادارات باید با اجرای این فریضه الهی، باعث تغییر و اصلاح جامعه شوند.
پایان پیام/
نظر شما