به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، علی علامه زاده در نشست شورای فرهنگ ایثار و شهادت در بندرعباس اظهار داشت: فرهنگ ایثار و شهادت، زمانی معنای واقعی خود را خواهد یافت که به دغدغه اصلی تمامی آحاد جامعه و به خصوص مسئولان تبدیل شود.
وی افزود: ضرورت ایجاد یک شورای مرکزی جهت سیاست گذاری، برنامه ریزی و جمع بندی مباحث مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت احساس می شود و امیدواریم اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی بتواند این وظیفه خطیر را به انجام برساند.
مشاور عالی استاندار هرمزگان، همت و عزمی جمعی را در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت از مهم ترین مسائل دانست و تصریح کرد: اگر همگان وظیفه خود را در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت به نحو احسن به انجام برسانند بدون شک بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
علامه زاده، بر توسعه و افزایش آثار مختلف فرهنگی هنری مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت تاکید کرد و اذعان داشت: یکی ار مهمترین وظایف دستگاه های مختلف آشنا نمودن نسل های آینده با فرهنگ ارزشمند ایثار و شهادت است اما متاسفانه آثار تولید شده در این حوزه جوابگوی نیازها نیست.
وی با تاکید بر برخورد مناسب مدیران دستگاه های اجرایی در رفع مشکلات جامعه ایثارگران استان، بیان داشت: با همت و تلاش همه دست اندرکاران باید مشکلات و دغدغه های خانواده های شهدا و ایثارگران را مرتفع شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان و دبیر شورای اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت استان نیز در این نشست بر نهادینه شدن این فرهنگ در مقاطع مختلف تاکید کرد و گفت: شاهد تدریس مباحثی مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت در مدارس و دانشگاه ها هستیم اما این میزان نمی تواند تاثیر عمیقی را که انتظار می رود بر جای بگذارد و ضرورت دارد در این خصوص بازنگری جدی صورت گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین علی مریدی زاده افزود: اجرای برنامه هایی همچون کاروان های راهیان نور توانسته است جریان مثبتی را در جهت اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان و جوان ایجاد کند و باید از این دست اقدامات بیشتر توسعه یابد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: خانواده های شهداء مانند گنج های ارزشمندی در میان جامعه هستند و باید به خوبی و به صورت بسیار ستودنی مورد احترام و عزت قرار گیرند.
پایان پیام/
نظر شما