دکتر مریم نواب زاده، محقق و پزشک طب اسلامی ایرانی در گفتگو با خبرنگار شبستان اظهار داشت: با توجه به طولانی بودن روزها و گرم بودن هوا، حرارت بدن روزه داران بالا است بنابراین ورزش های سنگین در بین روز توصیه نمی شود.
وی با تاکید بر اینکه بهترین زمان برای ورزش 2 ساعت پس از افطار است، افزود: در طب سنتی ورزش های سبک در طول روز و ورزش های سنگین در انتهای روز توصیه می شود که منجر به تعریق و کاهش وزن می شود.
محقق و پزشک طب اسلامی ایرانی تصریح کرد: ورزشکاران 2 ساعت پس از افطار ورزش هایی که به منظور کاهش وزن انجام می دهند پس از شروع تعریق تا نیم ساعت بعد ادامه دهند که موجب قوای قلبی تجدید می شود.
انجام ورزش شنا بعد از افطار موجب افزایش رطوبت بدن می شود
دکتر نواب زاده، انجام ورزش های کششی، پیاده روی و شنا را بعد از افطار به روزه داران توصیه کرد و گفت: انجام ورزش شنا موجب افزایش رطوبت بدن می شود.
وی افزود: پیاده روی 2 ساعت بعد از افطار موجب فعالیت بیشتر قلب و دستگاه گوارش می شود.
وی به روزه داران، توصیه کرد: از مصرف غذاهای سنگین قبل از ورزش پرهیز کنند و درهنگام افطار با استفاده از غذاهای سبک از قبیل نان و پنیر و سبزی و خرما به افزایش قند خون خود کمک کنند.
محقق و پزشک طب اسلامی ایرانی، شربت عسل با آب جوش و لیموترش را در هنگام افطار مفید دانست و گفت: روزه داران در اول افطار با مایعات گرم شروع کنند و بعد از آن از غذاهای سبک تناول نمایند.
وی خاطرنشان کرد: ساعت 22 و 30 دقیقه زمان مناسبی برای آغاز ورزش در ماه مبارک رمضان است که بسته به نیاز (تقویت عضلات یا کاهش وزن) زمان ورزش بعد از تعریق بدن از 15 تا 30 دقیقه باید ادامه یابد.
دکتر نواب زاده، مهم ترین وعده غذایی در طول ماه مبارک رمضان را وعده سحری ذکر کرد.
پایان پیام/
نظر شما