مبلغ حوزه علمیه قم به مناسبت دهم ماه مبارک رمضان، سالروز رحلت جانسوز ام الائمه، حضرت خدیجه(س)در گفتگو با خبرنگار شبستان با بیان اینکه ایشان یکی از 4 زن برتر عالم هستی و آفرینش است، گفت: حضرت خدیجه (س) بانویی است که مدال پرافتخار نخستین زن مسلمان و اولین زن نمازگزار با پیامبر رحمت را دارد.
حجت الاسلام والمسلمین عبدالله فروغی نژاد با اشاره به اینکه حضرت خدیجه(س)جایگاه و منزلت ویژه ای نزد خداوند، ملائکه، پیامبر(ص) و اهل بیت دارد، تصریح کرد: جبرئیل هر گاه محضر پیامبر(ص)شرفیاب می شد، سلام خداوند به خدیجه را محضر آن حضرت ابلاغ می کرد.
وی با بیان اینکه تا خدیجه(س)زنده بود، رسول اکرم همسر دیگری اختیار نکردند و پس از وفات آن بانو نیز همیشه به نیکی از ایشان یاد می کردند؛ بیان داشت: پیامبر(ص)هرگاه گوسفندی ذبح می کردند، گوشت آن را میان فقرا و مساکین، توزیع و ثواب آن را به روح همسرشان هدیه می کردند.
مبلغ حوزه علمیه قم گفت: در عظمت ومنزلت الهی حضرت خدیجه(س)همین بس که پس از غسل دادن بدن مطهرش توسط پیامبر(ص)جبرئیل برای عرض تسلیت محضر پیامبر شرفیاب شد و برای آن بانو کفن بهشتی آورد.
وی با استناد به "الاتحاف بحب الاشراف: الشبراوی" سن حضرت خدیجه(س)هنگام ازدواج با پیامبر اکرم را 28 سال ذکر و بیان کرد: قول معروف و مشهوری که بر سر زبانهاست و آن بانو را هنگام ازدواج با پیامبر(ص)40 ساله معرفی می کند، نظریه بسیار ضعیفی است زیرا چند قول در مورد سن حضرت خدیجه وجود دارد و قولی که اکثراً ترجیح داده اند 28 سالگی است.
حجت الاسلام فروغی نژاد، ولادت حضرت زهرا(س)در سال پنجم بعثت را مؤید این قول دانست و افزود: چنانچه قولی که بر سر زبانهاست بگیریم، نتیجه این می شود که هنگام ولادت حضرت زهرا(س)مادرش خدیجه یک بانوی 60 ساله باشد که این نیز قابل تأمل است!!!
وی ادامه داد: یکی از جفاها و جنایات و دروغ پردازی های دشمنان اهل بیت این است که می گویند حضرت خدیجه قبل از پیامبر(ص) دو ازدواج داشته و حتی صاحب فرزند بوده است و این درحالی است که همان مورخان و عالمانی که سن حضرت خدیجه را 25 تا 28 سال نقل کرده اند قائل اند که حضرت خدیجه ازدواج نکرده است.
مبلغ حوزه علمیه قم در این باره با استناد به جلد 22 کتاب شریف بحارالانوار(صفحه 191)گفت: در آنجا احمد البلاذری و ابوالقاسم کوفی نقل کرده اند: پیامبر با خدیجه ازدواج کرد در حالیکه خدیجه دوشیزه بود و مؤید این کلام آن چیزی است که در تاریخ نقل شده است که رقیه و زینب، دختران خواهر خدیجه بودند که خدیجه آنان را پس از رحلت مادرشان بزرگ کرده و وقتی با پیامبر ازدواج کرد آنان در خانه پیامبر بودند.
پایان پیام/
نظر شما