اعتماد به دین؛ مهمترین اصل در کسب معرفت دینی

استاد حوزه و دانشگاه، اعتماد به دین را اساسی ترین راه رسیدن به معرفت دینی دانست و گفت: اعتماد و پذیرش دین مهمترین اصل در کسب معرفت دینی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام مهدی ماندگاری، استاد حوزه و دانشگاه شب گذشته (8مرداد) در جمع دانشجویان شرکت‌کننده در طرح ولایت در دانشگاه فردوسی اظهار کرد: مردم و به ویژه جوانان صله رحم دینی به جای آورده و با اشخاص مومن و پاک رفت و آمد و ارتباط برقرار کنند.


حجت الاسلام ماندگاری اعتماد به دین را اساسی ترین راه رسیدن به معرفت دینی عنوان کرد و گفت: دین شاه کلید حل مسائل و مشکلات فردی و اجتماعی است و مهمترین اصل در کسب معرفت دینی، اعتماد و پذیرش دین است.


این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه هویت، امنیت و موفقیت سه عنصر فراموش شده افرادی است که از دین اسلام فاصله گرفته و یا دین مبین اسلام را قبول ندارند، اذعان داشت: امنیت، موفقیت و هویت تنها با یاد و ذکر خداوند متعال به دست می آید و این ذکر تنها در آیین نامه دین مبین اسلام وجود دارد.
 

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به این مطلب که ذکر یعنی قرآن، عترت و اسلام و اگر به این موضوع اعتقاد داشته باشیم یک قدم هم بدون اسلام بر نمی‌داریم، افزود: در همه مراحل از زندگی فردی و اجتماعی باید نسبت به ارزش های دین اسلام توجه داشته باشیم.


حجت الاسلام ماندگاری بابیان اینکه جوانان باید ارتباط با افراد غیر مومن و ناسالم را قطع کنند، ادامه داد: جوانان برای برقراری ارتباط با انسان های مومن و متعهد تلاش کنند و به ‌خصوصیات زندگی فردی و اجتماعی انسان های مومن و متعهد نزدیک شوند.


حجت الاسلام ماندگاری با اشاره به این مطلب که شهدایی چون صیاد شیرازی و چمران ارتباط نزدیک و قوی با قشر روحانی داشتند، اظهار داشت:‌ افرادی به تصدی مسئولیت ها انتخاب شوند که اهل دین باشند و از وجود روحانیت در دوران تصدی مسئولیت خود بهره ببرند.


این سخنور کشوری همچنین خواستار گسترش برقراری ارتباط جوانان با مساجد، بسیج و روحانیون شد.

 

گفتنی است، طرح ولایت بسیج دانشجویی که با شرکت سه هزار نفر از دانشجویان بسیجی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور از (20 تیر) در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.


پایان پیام/
 

کد خبر 157211

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha