علی کاظمی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری خراسان شمالی با اعلام این خبربه خبرنگار شبستان گفت: 2میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی جهت خرید تجهیزات موزه اعم از ویترین و خرید لوازم نورپردازی تخصیص یافته و مبلغ 5/1 میلیارد ریال نیز از محل اعتبارات استانی به منظور احداث ساختمان موزه هزینه شده است.
وی اقدامات انجام شده جهت موزه شیروان را از ابتدا تاکنون شامل تحویل زمین، طراحی نقشه و ساختمان، مطالعه و طرح محتوایی احداث خرید تجهیزات موزه، خرید لوازم نور پردازی ویترین دانست و افزود: موزه شیروان می تواند پایگاه محکمی برای تحقیقات مردم شناسان، جامعه شناسان و سایر اندیشمندان باشد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری خراسان شمالی هدف از اجرای این پروژه را شناخت دست ساخته های یک ملت، پژوهش و تحقیق در شناسایی اشیاء برای تعیین قدمت، ویژگی و مناسبت های تاریخی آنها، شناخت شیوه های هنری هر قوم یا ملت و مقایسه آنها با سایر اشیای کشورها و تمدن های دیگر ذکر کرد و گفت: بررسی و پژوهش در نحوه زندگی اقوام مختلف از گذشته های دور تا 100 سال پیش، حفاظت و پاسداری از ارزش های میراث فرهنگی به جای مانده از گذشتگان و نمایش اشیاء برای عبرت آموزی از تاریخ از اهداف دیگر ساخت این موزه است.
کاظمی، موزه شیروان را شامل سالن های نمایش دائمی، کارگاه و آزمایشگاه مرمت، کارگاه تولید، محلی برای استراحت بازدید کنندگان، خزانه و اتاق قزنطینه و... دانست و خاطرنشان کرد: این پروژه جزء مصوبات دوم سفر هیات دولت به استان است که تا پایان سال جاری به بهره برداری می رسد.
پایان پیام/
نظر شما