به گزارش خبرگزاری شبستان از استان اردبیل، احمد محمودزاده، مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل، صبح امروز (9 بهمن) در سیزدهمین جلسه شورای نماز و قرآن آموزش و پرورش استان، گفت: باید به امکانات سختافزاری کلاسهای قرآنی از قبیل خرید کامپیوتر، تزئین کلاسهای قرآنی، رنگآمیزی کلاسها و ... توجه ویژه داشته باشیم.
وی افزود: تعیین شاخصهای ارزیابی مدارس قرآنی و نحوه برگزاری نماز جماعت در مدارس و ارسال آن بهصورت بخشنامه به نواحی و مناطق آموزش و پرورش ضروری است.
محمودزاده تصریح کرد: شاخصهای ستاد اقامه نماز باید بومیسازی شود و بر اساس آن شاخص، نواحی و مناطق و مدارس قرآن مورد ارزیابی قرار گیرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل خاطرنشان کرد: در شاخصهای ارزیابی عملکرد اقامه نماز جماعت، مدارس به خصوص مدارس شبانهروزی مدنظر قرار میگیرد و از مدیران و مربیان فعال تقدیر شایستهای به عمل میآید.
وی، زمان شروع کلاسهای قرآن در ترم دوم سال جاری را 20 بهمن اعلام کرد و گفت: مدیران مجتمعهای آموزشی و پرورشی که شرایط لازم را داشته باشند به عنوان مدیران مدارس قرآنی انتخاب میشوند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل، از برگزاری کارگاه آموزشی برای مربیان مدارس قرآنی استان اردبیل خبر داد و تصریح کرد: از فرهنگیان بازنشسته و کارکنان سایر ادارات که در بحث قرآن مجرب هستند به عنوان مربی مدارس قرآنی استفاده می شود و افرادی متخصص با بازدید از کلاسهای قرآنی و نحوه تدریس مربیان بر اساس شاخص و معیارهای تعیین شده این کلاسها را ارزیابی می کنند.
محمودزاده، به فعالیت 183 مدرسه قرآنی در سطح استان اردبیل اشاره و خاطرنشان کرد: ایجاد این کلاسها در راستای تقویت بعد دینی و تربیت معنوی دانشآموزان ضروری است و وزارت آموزش و پرورش نیز با نیازسنجی در کشور وارد عمل شده و با ایجاد 10 هزار مدرسه قرآنی در کشور زمینه تربیت دینی دانشآموزان را فراهم کرده است.
پایان پیام/
نظر شما